torstai 31. joulukuuta 2015

DANIEL WELLINGTON CLASSY BRISTOL 26MM


Olin päättänyt jo keväällä, että kun saan kirjoitukset päätökseen ja ylioppilaan paperit niin ostan itselleni kannustuspalkinnon. Siis jotain, josta olen haaveillut jo kauan aikaa. En vain ollut varma mikä tuo "jotain" olisi. Olin aika lailla kahden vaiheilla: Hankkisinko sen nahkaisen MK:n laukun, jota olen käynyt katselemassa Stockmannilla vai tilaisinko klassisen rannekellon Daniel Wellingtonilta. Päättelitte varmaan jo otsikosta, kumpaan näistä vaihtoehdoista päädyin. :--D


Päätös oli lopulta helpompi kuin olin kuvitellut. Siihen vaikutti oikeastaan kaksi asiaa, joista toinen oli tietenkin hinta. DW:n kellolle kertyi alennuksen ja joulutarjouksen kanssa vähemmän hintaa kuin tuolle laukulle. Lisäksi minulla on tällä hetkellä enemmän tarvetta rannekellolle kuin käsilaukulle. Se suurin syy kellon valintaan ei kuitenkaan ollut kumpikaan näistä. Ajatus mukavasta palkinnosta tsemppasi hyvin läpi kirjoitusten ja koska edessä on vielä pääsykokeet niin uskon, että tuon laukun ajatteleminen auttaa paljon niihin panostamisessa. Lupasin siis tuon haaveideni laukun, kunhan ensin onnistun saamaan jatko-opintopaikan.


Jatketaan nyt siihen pääasiaan - eli tähän lähetin jo marraskuussa tuomaan pakettiin. En millään malttanut olla kurkistamatta kelloa ja lähtihän paketista kuva instagramiinkin, hups! Hassua, kuinka paljon tämän avaamista jännitti, vaikka tiesin täsmälleen, mitä sisältä paljastuisi. DW:n virallisessa verkkokaupassa oli meneillään joulutarjous, kellon ja rannekkeen ostaja sai paketoinnin ilmaiseksi ja olihan se rannekekin -50%. Muutaman bloggaajan blogeista löytyy myös alennuskoodi verkkokauppaan, jolla saat -15% loppusummasta. Lisäksi verkkokaupalla on ilmainen toimitus kaikkialle maailmaan. Olihan se pieni yllätys, kun tekstiviesti ilmoitti lähetin saapuvan parin tunnin päästä kotiovelle! Suosittelen lämpimästi!


Valikoimassa oli toinen toistaan ihanampia rannekelloja mutta mun ranteen koon huomioiden tuo pienin kellotaulu oli ainoa mahdollisuus. Eipä se hirveästi haitannut, kun sain valita vielä vaihdettavan rannekkeen, jolla kellon ulkonäkö muuttuu hetkessä. Valinta ei ollut vaikea, sillä olin iskenyt silmäni kauniiseen Glasgow -rannekkeeseen. Nyt tämänkin tytön ranteesta löytyy kestävä ja upea ajannäyttäjä, joka on sekä kätevä että kiva asuste.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis<3 Itsekin olen pitkään haaveillut DW kellosta. Ne ovat niin kivan näköisiä, yksinkertaisen tyylikkäitä. Ehkä nyt tänä vuonna hennon viimein ostaa itselleni sellaisen ;D Rannekello on kuitenkin tosi tarpeellinen, kuten sanoitkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon rannekello on kyllä hyvä sijoitus, sillä kestää vuosia ja kulkee ranteessa päivittäin. :-) Itsellänikin tämä ja kummitädiltäni saatu kello vuorottelevat ranteessa. Onhan se helppoa, kun ei tarvitse aina kaivaa kännykkää esiin ajan tietääkseen.

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥