sunnuntai 27. joulukuuta 2015

CHRISTMAS 2015


Myöhäistä sunnuntaita  Miten teidän jouluaatto ja -pyhät menivät?

Meidän joulu oli tänä vuonna hieman erilainen, sillä ei jaksettu panostaa niin paljon kaikkeen. Koristelut jäivät tekemättä ja jouluruokakin pidettiin melko simppelinä. Silti en yhtään valita, oli ihanaa keskittyä enemmän itse jouluun kuin siihen kaikkeen sähellykseen ja kiireeseen. Piparit leivoin piparkakkutaloista ylijääneestä taikinasta ja koristelin lopuilla ranskanpastilleilla. Niistä tulikin oikein suloisia - tästä koristelusta voisi tulla uusi perinne! Aattoaamuna haettiin kuusi omasta metsästä, jonka sain koristella mieleni mukaan. Tällä kertaa koristeetkin olivat mahdollisimman yksinkertaiset: hopeaa kuusinauhaa sekä kultaisia joulupalloja. Tykkään! 
Boo ja Vikkekin pääsivät ihastelemaan kuusta ja avaamaan omat pikkupakettinsa - lahjakääreistä paljastunut orava(?) on ihastuttanut koko joulupyhät. Omat joululahjat olivat vähäiset, kuten osasin odottaa. Monet nimittäin olivat selvästi panostaneet kunnolla ylioppilaslahjoihin, enkä siis mitään erikoisempaa odottanut. Pari pakettia olin hankkinut itselleni, joista yhden esittelen erikseen hieman myöhemmin. :--) Kaiken kaikkiaan mun joulu sujui tosi mukavasti täällä kotona ja olen taas valmis aloittamaan uuden vuoden ensi viikolla!

 
The Bodyshopin lahjapakkauksen arvonta on suoritettu ja tällä kertaa onni suosi Roxya. Käythän piakkoin tarkastamassa sähköpostisi, että saadaan palkinto matkaan! :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥