lauantai 14. marraskuuta 2015

HAVE A GREAT (HAIR)DAY!

Käsi ylös, jos teillä(kin) on ollut ongelmia ja huolia hiuksien kanssa!

Täällä ilmoittautuu ainakin yksi, joka on ikäväkseen perinyt isoäidiltään erittäin hauraat ja ohuet hiukset. Ja voin sanoa, että näiden kanssa taiteilu ei ole helpoimmasta päästä - ei sitten todellakaan. Onneksi olen löytänyt vuosien mittaan muutaman luottotuotteen, joita suosin omien hiusteni hoitamisessa. Osaa käytän päivittäin, osaa taas harvemmin. Suurin osa tuotteita soveltuu erityisesti hennoille hiuksille ja paras löytö pitkään aikaan onkin Loréalin hiuksiin jätettävä tehohoito, jonka löysin sattumalta kotoa. Tuotetta ei käsittääkseni myydä enää mutta uskoisin saman merkin tehohoidon ajavan saman asian. Pari muutakin hyvää tuotetta löytyy katkeilevista hiuksista kärsiville ---> joten mennään asiaan.


SHAMPOO - Olen käyttänyt tätä hiuksia korjaavaa Schwatzkopfin Omega Repair Shampoota jo vuoden ajan ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Hiukset eivät jää rasvaisen tuntuisiksi mutta tuntuvat mukavat sileiltä. Lisäksi hiusten latvat vaikuttavat pesun jälkeen terveemmiltä. Shampoon tuoksu on melko vahva ja teollinen mutta se on vain pieni miinus.


SYVÄHOITO - Tästä pelastavasta enkelistä mainitsinkin jo yläpuolella! Hiuksiin jätettävä syvähoito on ehdoton pakko mun hiustenhoitorutiinissa. Jos saisin valita vain yhden kosmetiikkatuotteen mukaani autiolle saarelle olisi tämä erittäin vahvoilla. Tuotteen käytön aloitettuani olen huomannut muutoksen heikoissa hiuksissani - hiusharjaan jää vähemmän katkeilleita hiuksia ja tukkani tuntuu vahvemmalta. Enkä usko, että tämä olisi vain sattumaa. :--)


KOSTEUTTAVA HOITOSUIHKE - Tätä käytän enää pari kertaa viikossa, koska yleensä annan hiusten kuivua itsestään. Tuolloin suihkautan tavallisesti tuotetta pelkästään latvoihin, jotta ne eivät hapsota joka suuntaan... Harvoina kertoina, kun hiukset pitää saada nopeasti kuivaksi ja käytän hiustenkuivaajaa suihkutan hoitosuihketta vieressä näkyvän muotoilusuihke/lämpösuojan alle kosteuttamaan hiuksia. Tämä hoitosuihke on enemmän käytössä talvella, kun hiukseni vaativat lisää kosteutta ja sähköistyvät helposti.


MUOTOILUSUIHKE & LÄMPÖSUOJA - Kun haluan hiuksiin hieman enemmän rakennetta ja näyttävyyttä luotan tähän purkkiin! Muotoilusuihke tuo mukavasti nostetta hiusten juuriin ja rakennetta kiharoihin - säilyttäen hiusten liikkuvuuden. Vihaan nimittäin sellaisia hiuslakkoja, jotka kovettavat hiukset liikkumattomaksi peruukiksi! Plussaa tuotteen lämpösuojasta, joka on pakollinen käyttäessäni muotoilurautaa ohuisiin hiuksiini.


TANGLE TEEZER - En ole vieläkään varma, kuinka paljon Tangle Teezerin käyttäminen säästää hiuksiani. Harja tuntuu mukavalta kädessä ja selvittää takut hyvin, joten miksi siitä luopuisin? Tietenkin hiuksia jää kiinni myös tähän mutta määrä on ehkä hieman alhaisempi kuin tavalliseen hiusharjaan... Ainakaan harja ei ole vielä kertaakaan jäänyt jumiin takkuihin.


HIUSPOHJAN HOITOAINE - Listan ainoa tuote, joka on erittäin epäsäännöllisessä käytössä. Välillä hiuspohjani tuntuu todella kuivalta tai kutisevalta ja niinä hetkinä saatan käyttää tätä hiuspohjalle suunniteltua hoitoainetta pariin otteeseen täsmähoitona. Joka kerta se on toiminut, joten tuote kuuluu yleiseen hiustenhoitopakettiini. En ole huomannut tuotteella olevan erityistä vaikutusta itse hiuksien hyvinvointiin mutta uskon, että terveestä hiuspohjasta kasvavat terveet hiukset. ;--)


HIUSPOMPULAT - Loppuun vielä kerran ylistys näille hellävaraisille puhelinlankaponnareille, jotka ovat varmaan suurin syy, minkä takia mun hiuksien tilanne on paranemaan päin! Tykkään pitää hiukset kiinni ja mun vanhoilla ponnareilla oli tapana hangata hiuksia ja näin ollen katkaista niitä. Vaan niin ei tapahdu enää! Näillä on myös ihanan helppoa kiepauttaa hiukset ylös sotkuiselle nutturalle - hiukset pysyvät nutturalla eikä sitä tarvitse kiristää yhtä kireäksi kuin tavallisen ponnarin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mulla ollut kans käytössä nuo anti-breakage tuotteet ja oon tosi tyytyväinen! Parissa kuukaudessa tukka huomattavasti vahvempi ja paremman näköinen. ;) Kiva blogi muuten, taidan jäädä seurailemaan. T. Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Inkeri! Mukavaa, että tykkäsit blogistani ja tervetuloa. Olen myös erittäin tyytyväinen tuohon syvähoitoon ja uskon jatkavani tuotteen käyttöä. :-)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥