torstai 8. lokakuuta 2015

TOP 3 SISUSTUSTRENDIT

Heippa! Tänään ajattelin kirjoitella jotain erilaista - nimittäin sisustamisesta ja tämän hetken kiinnostavista trendeistä! Heti alkuun haluaisin vain muistuttaa, että nämä kolme sisustustrendiä ovat yksinkertaisesti omia mielipiteitäni ja suosikkejani tällä hetkellä. :-) En ole tutkinut viime aikoina sisustuslehtiä tai -ohjelmia, joten oikeastihan mulla ei ole mitään käsitystä, mikä on juuri nyt IN tai OUT. Nämä tyylit kuitenkin iskee muhun todella lujaa eikä ole ihme, vaikka jotain näistä näkysikin tulevaisuudessa mun omassa asunnossa. On nämä "trendit" sentään kiehtoneet jo mua jo kauemman aikaa... Ehkä mun pitäisi ryhtyä seuraamaan kunnolla vaikuttavia sisustustrendejä, jos aion selvitä sisustusarkkitehdin opintoihin ensi syksyksi? Esimerkiksi jonkin sisustuslehden tilaaminen voisi olla jo hyvä alku. Nyt kuitenkin keskeytän tämän pohdiskelun ennen kuin postauksen aihe vaihtuu kokonaan opiskelun puolelle! :-D Siispä asiaan! 
 VALKOISET "MARMORI"YKSITYISKOHDAT  
Kesti hetken ennen kuin lämpenin valkoiselle marmorille... Oikeastaan on todella hassua, että aiempi vastahakoisuuteni johtui ajatuksesta, että valkoinen marmori näyttää liian kylmältä ja kliiniseltä! ;-D Mitäköhän mä oon oikein ajatellut? Yhäkään en voisi kuvitella esimerkiksi kokonaista keittiötasoa marmorista mutta kodin pienissä yksityiskohdissa kyseinen pinta näyttää kyllä ihan pirun hyvältä. Oonkin jo jonkin aikaa arvuutellut, että ostaisinko H&M Homesta yläpuolellakin näkyvän leikkuulaudan ja tarjoiluvadin/pienen tarjottimen. Ne olisivat varmasti upean näköiset pöydässä ja voin jo kuvitella niille kasatun alkupalatarjoilun.

 METALLI - erityisesti KUPARIN SÄVY 
Monissa kaupoissa on näkynyt erikokoisia metallisia säilytyskoreja ja niitä minäkin olen mielenkiinnolla katsellut. Juuri tällä hetkellä sellaiselle ei vain valitettavasti löydy minkäänlaista käyttötarvetta, joten ainakin vielä ne ovat jääneet kauppaan. Metalli näkyy myös muissa kodin sisustustavaroissa niin materiaalina kuin värinä - etenkin kuparia tuntuu olevan kaikkialla. Ei siis ihme, että se päätyi listalleni! Kupari on muutenkin erittäin kiinnostava väri, sillä se on samaan aikaan lämmin sekä kylmä - ja sopii tämän takia lähes kaikkeen sisustukseen. Ainakaan vielä minulta ei löydy mitään kuparisia sisustusjuttuja mutta kieltämättä nuo kynttilänjalat näyttävät todella mukavilta. :-) Ehkä jatkan vielä messinginsävyisten Nuppula-kynttiläjalkojen vahtimista, jos ne joku päivä ilmestyisivät alennusmyynteihin.

 JÄRKEVÄT (ja tyylikkäät!) SÄILYTYSRATKAISUT  
Tästä mä olen todella innoissani, sillä tuntuu, että vasta parin viime vuoden aikana kauppoihin on tullut oikeasti kivan näköisiä säilytyskalusteita. Esimerkiksi pieneen tilaan mahtuma vaaterekki on paitsi erittäin kätevä, toimii se hauskana sisustuselementtinä, kun valitsee näkyville ripustettaviksi lempivaatteitaan! Miksi turhaan jättää tyylikkäimmät mekot ja takit suljettujen ovien taakse, kun niistä voi tulla osa huoneen sisustusta? Toinen asia, mistä tykkään valtavasti on IKEAn uudet Kallax-hyllyt, joita voi muokata oman tarpeensa mukaan. Hyllyjä löytyy eri väreissä, matta- ja kiiltäväpintaisina sekä kahdeksan- ja neljäosaisina. Lisäksi hyllyihin voi ostaa erillisiä säilytyslaatikoita, kaapinovia sekä lokerikkoja. Kuinka kätevää ja monipuolista! Ajattelin, että tällainen sopisi erittäin hyvin mun ja äidin jakamaan huoneeseen tilanjakajaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥