maanantai 5. lokakuuta 2015

SYYSKUUN SUOSIKIT ♥

Lokakuun alkaminen tarkoittaa yhtä asiaa - syksy on todellakin tulossa. Sen saattoi haistaa ilmassa, kun avasin ikkunan aamulla. Viileä mutta ihanan kirpeä ja raikas ilma kerta kaikkiaan huusi syksyn olevan jo läsnä. Kuukauden vaihtuminen tarkoittaa myös jotain muuta, nimittäin blogiin ilmestyvää Kuukauden suosikit -postausta, jossa pureudutaan menneen kuukauden parhaisiin paloihin niin kosmetiikan, muodin, ruoan, tapahtumien kuin musiikinkin osalta. :-) Näistä postauksista on tullut yksi mun lemppariaiheista ja odotan aina innolla kuukauden loppua, kun pääsen keräilemään lempiasioitani yhteen listaan. Lähdetään siis tutustumaan syyskuun suosikkijuttuihini!


KIRJOITUSEN LOPPUMINEN
Toisaalta vähän haikea fiilis, kun kirjoitukset ovat nyt kokonaan ohi, niin kauan niihin valmistauduttiin ja jännitettiin. Nyt voin rauhassa hengähtää jouluun asti ennen kuin aloittelen pääsykokeisiin treenaamisen! :-) Ja onhan siinä sivussa vielä autokoulun tunnitkin eli ei mun elämä ihan tyhjäksi jää. Kovasti odotan jo virallisia tuloksia, vaikka varmasti lakin itsenäisyyspäivänä saan.

PITKÄ NEULETAKKI, CUBUS
Tämä Cubuksesta syyskuun alussa ostamani neuletakki on ollut ehdottomasti syksyn pelastus! Oon käyttänyt tätä melkein joka päivä - varsinkin kirjoituksissa, sillä juhlasalissa on aina todella viileää. Syyskuu oli kuitenkin tavallista lämpimämpi (uskaltaisin väittää, että jopa kesäkuuta lämpimämpi!) olen heittänyt neuletakin päälle ulos mennessäni. Tällä hetkellä ulkona on jo viileämpää eikä siellä tarkene enää ilman takkia.

DINO-TOPIT, BIKBOK
Toinen vaatekappale, johon olen täysin ihastunut! Kesti jonkin aikaa ennen kuin sain nämä käsiini, sillä ne olivat jatkuvasti loppuunmyyty niin BikBokim myymälöistä kuin nettikaupastakin. Kärsivällisyys palkittiin ja löysin kaksi viimeistä S-koon toppia Forumin myymälästä. Malli istuu todella hyvin ja tuntuu todella mukavalta päällä. Eipä siis mikään ihme, että Tampereelta hankin vielä kaksi eriväristä kappaletta ja nyt vaatekaapistani löytyy toppia peräti neljässä värissä! :-D Saatoin ehkä hieman ylireagoida...

MAKE WAVES CURL CREAM, H&M
H&M:ltä nappaamani muotoilugeeli toimii erittäin hyvin mun jo luonnostaan kihariin hiuksiin. Parasta kuitenkin on sen sähköisyyttä vähentävä efekti, sillä varsinkin nyt ilman ollessa kuiva mun hiukset on mahdotonta saada pysymään siististi auki... Muotoilugeeli antaa hiuksille myös pienen kiillon, joka korostaa kauniisti laineita.

PUOLUKKAPIIRAKKA
Syksyn klassikkoleivonnainen maistuu ihanan kirpeälle ja on oiva tapa nauttia kotimaisesta supermarjastamme! Herkkusuut syövät piirakan palansa kinuskikastikkeen kanssa. ;-)

PIKAPUURO + MUSTIKKAKEITTO
Tästä yhdistelmästä on tullut mun luottoaamiainen. :-) Oma lempimaku on ehdottomasti tämä vadelmapuuro! Pitää hyvin nälkää ja maistuu silloinkin, kun ei tee mieli esimerkiksi leipää. Ihanan helppo ja nopea valmistaa ja sopii hyvin myös välipalaksi. Mustikkakeitossa taas on reilusti C-vitamiinia, joka tulee tarpeeseen syksyn sadesäiden iskiessä.

LABYRINTTI: AAVIKKOKOKEET
Kävin syyskuussa vain kahdesti elokuvissa, sillä ohjelmistossa ei ollut oikein mitään kiinnostavaa paitsi Paperikaupungit sekä Labyrintti-sarjan 2. osa. Jälkimmäinen pääsee helposti kuukauden suosikit listaukseen - oli nimittäin juuri niin hyvä kuin odotin! Ensimmäisen osan jälkeen olin hieman huolissani, yltäisikö jatko-osa samalle tasolle mutta näköjään huoleni oli turha! :-) Nyt odottelen innolla Nälkäpeli: Matkijanärhi 2 -elokuvan ensi-iltaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥