keskiviikko 16. syyskuuta 2015

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

Moikka! Nyt olisi vihdoin vuoro teidän Annalle esittämien kysymyksien vastauksiin. :-) Todella hyvin ne näyttivät Annalta sujuvan, on oikeastaan pelottavaa, että joku tuntee mut noin hyvin! Kuvat ovat viikonlopulta, kun päädyin testailemaan kameran valotus- ja aukkoasetuksia. Eihän siitä nyt mitään tullut mutta harjoitus tekee mestarin! ;-) Nyt aion pitää muutaman päivän lomaa yo-lukemisesta ja jatkan saksan parissa sitten heti maanantaina äikän esseekokeen jälkeen... Viikonlopuksi onkin kivoja suunnitelmia, joista kuulette pian lisää!

Kivaa keskiviikkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille ja tsemppiä muille kirjoituksissa kärsiville!

YSTÄVYYS JA LAPSUUS

Kauanko olette olleet kavereita? Noin neljäntoista vuoden verran.
Missä tapasitte? Tutustuttiin päiväkodissa joskus ehkä viiden vanhoina. En kyllä muista tapahtumaa sen tarkemmin.
Ystävystyittekö heti? En muista sitäkään tarkkaan, mutta luulen että aika nopeasti ystävystyttiin.
Edit: En muista, että mulla olisi ollut päiväkodissa muita ystäviä ennen Annaa tai että olisin ollut yksin eli varmaan aika nopeasti pääsin "sisäpiiriin". :-D

Ensimmäinen yhteinen muistonne? Muistan Katrin 6-vuotissyntymäpäivät, niistä on pari kuvaakin.
Kuinka läheisiä olette? En osaa arvioida verrattuna joihinkin muihin, mutta meidän ei välttämättä tarvitse tietää kaikkea mitä toinen tekee tai olla yhteydessä joka päivä. Voidaan olla pitkiäkin aikoja näkemättä.
Edit: Tää on kyllä totta! Vaikka toisesta ei kuuluisikaan niin ei pidetä mitään mykkäkoulua ja sitten kun nähdään niin tuntuu, ettei olla edes oltu kauaa erossa.

YHDESSÄ EROTTAMATTOMAT

Mitä yhteistä teillä on? Ollaan oltu molemmat hyviä koulussa ja nopeita oppimaan, sen lisäksi ollaan oltu kiinnostuneita samoista asioista ja ollaan esimerkiksi kummatkin harrastettu tanssia.

Kumpi on parempi koulussa? Ollaan kummatkin oltu aina hyviä koulussa, mutta Katri on parempi kielissä ja minä ehkä reaaleissa.


Mitä teette yleensä kun ootte yhdessä? Yleensä ihan vaan hengataan ja laitetaan ruokaa ja jutellaan. Joskus käydään myös shoppailemassa tai elokuvissa.
Edit: Heh, mun seurassa syödään aina!!

Ootteko olleet ihastuneet samaan poikaan? Muistelisin että kyllä.
Edit: Ihana! Aattelin, että Anna ei varmasti muista yksiä tiettyjä yösyntymäpäiviä, joilla mopo taisi vähän karata käsistä... :'D

Mistä asioista ootte eri mieltä? Jos ollaan jostain asioista radikaalisti erimieltä niin en tiedä niitä, ei yleensä keskustella politiikasta tai muista mielipidekysymyksistä.

Onko teillä ollut suuria riitoja? En muista että oltaisiin koskaan riidelty, on tosin ollut kausia jolloin ei olla oltu niin paljon tekemisissä/niin hyviä kavereita.

Parasta Katrissa? Katri on meistä se, joka ideoi kaikenlaista ja saa asioita tapahtumaan. Olen itse vähän saamattomampi, joten tasapainotetaan toisiamme sillä tavalla.

Mitä muuttaisit Katrissa? Mitä et? En keksi kyllä nopeasti mitä muuttaisin, mutta en muuttaisi Katrin sellaista mua "päättäväisempää" luonnetta, tai luonnetta ylipäätään.

Kumpi teistä on "pomo"? Katri ehdottomasti.
Edit: Niin mä taidan olla.  Mutta tuon "ehdottomasti olisi voinut jättää pois! :-D

TULEVAISUUS

Miten pidätte yhteyttä tulevaisuudessa? Varmaan samoilla tavoilla kuin ennenkin, viestitellään ja lähetetään ehkä kirjeitä.
Edit: WhatsApp on aika kovassa käytössä ja viestittely saattaa venähtää tuntiinkin. ;-)

Minne matkustaisitte yhdessä? Ulkomaille johonkin kumpaakin kiinnostavaan paikkaan, varmaankin johonkin lämpimään.

Mitä Katri aikoo opiskella tulevaisuudessa? Sisustusarkkitehdista ainakin puhunut.


LYHYET JA NOPEAT

Unelmaloma? Jokin rentouttava ja lämmin paikka, jossa on hyvää ruokaa.

Lempiväri? Luulisin että harmaa.

Kahvi vai tee? Tee.

Kissa vai koira? Kissa.

Makea vai suolainen? Arvaisin että suolainen.

Helsinki vai Äänekoski? En tiedä tietääkö Katri itsekään vastausta. :-D
Edit: Tuohon on tosi vaikeaa vastata, sillä kummassakin on hyvät ja huonot puolensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥