perjantai 11. syyskuuta 2015

SIEPPARI RUISPELLOSSA


Kuten jo ensimmäisestä kuvasta ilmenee, tämän päivän postaus ei käsittele Sieppari ruispellossa -kirjaa. :-) Eli ensimmäiseksi anteeksipyyntö harhaanjohtavasta otsikosta! Korjataan sen lisäksi vielä pari faktaa - tiedän, että kyseessä on kaurapelto, ei siis ruispelto, kuten otsikko antaisi ymmärtää. (Erotan kyllä viljalajit toisistaan, maalaistyttö kun olen!) En vain jaksanut miettiä otsikkoa yhtään kauempaa... Viimeiseksi huomautan vielä, että mua tuskin voi kuvailla sieppariksi, sillä olen totaalisen surkea pesäpallossa... :-D Eiköhän siinä tullut kaikki tarvittava?


Nyt kun kaikki vääryydet on korjattu, voin mennä asiaan, joka oli pieni kuvaustuokio keskellä meidän peltoa. Nämä kuvat tosin otettiin jo ennen Mallorcan matkaa mutta jäivät pyörimään hetkeksi tänne muiden tekstien sekaan. Kuvaajaksi tuolloin sain ystäväni Maijun, joka kävi muuten ensimmäistä kertaa katsomassa, missä mä asun. ;-) Maiju taisi olla paljon innostuneempi tuosta pellosta - valo oli kuulemman täydellinen selfieihin ja muihin kuviin - minä taas olin tyytyväinen saadessani samalla mahdollisuuden ottaa kuvia tänne blogin puolelle. Valokuvaajan saaminen on nimittäin aika herkkua!! Lyhyen vaatekriisin jälkeen päälle valikoitui H&M:n kesäinen hapsutoppi sekä Zaran luottofarkut - eikä asu loppujen lopuksi näyttänyt yhtään hassummalta! :-)

Tämä kuva taitaa kertoa kaiken mun mallina olosta... :-D "Onko tää hyvä? Mitä mun pitäis tehdä? Tää näyttää varmasti ihan tyhmältä?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥