maanantai 21. syyskuuta 2015

SYKSYN VÄRIPALETTI

Sinapinkeltaista on näkynyt monien vaatekauppojen rekeissä ja täytyy myöntää, että jokin tuossa värissä houkuttelee minuakin. Tosin ainakaan itselleni kyseisen sävyiset vaatteet eivät toimi yhtään - ne kun saavat minut näyttämään entistäkin kalpeammalle! :-D Mutta ne, joille väri käy, löytävät tämä syksynä täydennystä vaatekaappeihinsa hameiden, neuleiden ja paitojen muodossa.

Metsänvihreä, oliivinvihreä sekä muut luonnolliset sävyt kuuluvat tämänkin vuoden syyspukeutumiseen. Hyvä, sillä mun vihreät syys- ja talvitakki odottavat jo käyttöönottoa. :-) Tänä syksynä mukaan pääsevät myös hieman kirkkaammat vihreän sävyt - ja ainakin mun mielestä tuo vihreä mekko on todella kivan ja raikkaan värinen!


Ah, viininpunainen ! Ihastuin kyseiseen violettiin taittavaan punaiseen sävyyn jo viime vuoden kesällä, kun törmäsin ulkomailla muutamaan todella kivaan vaatteeseen. Sävyä olen käyttänyt kynsilakkana jo muutaman vuoden ja aina syyskuussa se eksyy koristamaan kynsiä. :-) Omistan kolme viininpunaista toppia mutta nämä kollaasissakin näkyvät GinaTricotin Molly farkut ovat olleet pari viikkoa pohdinnan alla. (Mallin mustat farkut ovat ainakin täydelliset jalassa!)


Viimeisenä vielä joka vuoden(ajan) suosikkini eli harmaa. Kuinka kivan kokonaisuuden pelkistä harmaan eri sävyistä voikaan rakentaa? Ja löytyykö väriä, jonka kanssa harmaa ei sopisi? Ainakin mun vaatekaapista löytyy joka vuodenaikaan jotain harmaata ja syksyn tullen kyseessä ovat neuleet - varsinkin tuollainen iso ja pitkä neuletakki, johon voi kääriytyä kylmässä luokkahhuoneessa...

2 kommenttia:

  1. Sain just äitiltä ton keltasen kånken repun <3 on vaan niin täydellinen ja tuo kivasti väriä asuun! Ja tosi kiva postaus jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista - näitä saa aivan liian harvoin! ;-) Ja itsekin salaa haaveilen tuosta keltaisesta kånkenista mutta taidan tyytyä vihreään ja siniseen, jotka multa jo löytyykin. :-)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥