lauantai 26. syyskuuta 2015

ONNELLINEN


Moi ihanat ja rentoa lauantai-iltaa!
Mulla on ollut oikein kiva loppuviikko ja ajattelin päivitellä tänne tällaisen lyhyen "hyvän mielen postauksen" ennen kuin siirryn YLE:n abitreeni-sivuston saksan harjoituksiin loppuillaksi. :-) Kuinkas teidän kirjoitukset on muuten menneet? Joko ootte saaneet tuloksia? Olin ihan tyytyväinen omiin kuunteluihini ja tämän vuoden tekstitaitokokeen tasoon nähden 12 pistettä tuntuu ihan okei tulokselta... Esseekin meni ihan mukavasti, joten eiköhän sieltä se E tule. Eniten jännittää ylihuomisen saksan koe - vaikka se onkin mun ainoa ylimääräinen koe! :-D Pidän peukkuja, että siitäkin irtoaisi E mutta mun sanavarasto on ainakin vielä aika ruosteessa... Ei nyt jauheta tämän enempää kirjoituksista vaan siirrytään muihin juttuihin.


Äiti kävi lyhyellä vierailulla täällä Helsingissä ja oli ihan uskomattoman ihanaa nähdä melkein kuukauden jälkeen. Käytiin eilen lounaalla ja katsottiin illalla tv:stä Lainakengissä-leffa. Tänään käytiin katsomassa Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot -musikaali ja meillä oli oikein kivaa. Ihan hassua, kuinka toista ei osaa kaivata tietyn ajan päästä mutta mulla on jo nyt kamala ikävä, vaikka nähtiin vasta kaksi tuntia sitten. 
En oikeastaan voi odottaa, että pääsen jo kahden viikon jälkeen kunnolla kotiin ja voidaan laittaa pyörät pyörimään kunnolla sen kissan hankkimisenkin suhteen... Sekin meni ihan sekaisin, kun kotona oli kaikkia muita hoidettavia asioita ja mun koulu alkoi ja muuta sellaista. Eli eiköhän pian olisi jo aikaa kotiuttaa joku ihana pallero meille! (Toivotaan parasta.) Heti seuraavalla viikolla kun pääsen kotiin mulla alkaakin autokoulu - jännittää ihan sikana, sillä en ole koskaan ajanut mitään moottoriajoneuvoa!! Mitäköhän tästäkin tulee?? Jos pääsen kaikille teoriatunneille suunnitelman mukaan, olisivat ne jo kasassa marraskuun alussa. :-) 
Mutta nyt mun on ihan pakko mennä, että jaksan vielä käydä vanhoja yo-kokeita läpi. 

Pitäkäähän mulle peukkuja maanantaiaamuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥