tiistai 29. syyskuuta 2015

KIRJOITUSTEN JÄLKEEN


Moikka murut ja oikein mahtavaa tiistaita!

Tänään on ollut oikein loistava päivä, mikä johtuu osittain siitä, että kirjoitukset ovat vihdoin kokonaan takanapäin, osittain taas eilen saaduista alustavista pisteistä sekä tämän päivän mukavasta ohjelmasta. :-) Mun oli ihan pakko päästä jakamaan mun hyvä fiilis tänne teillekin, vaikka vasta edellisessä postauksessa hyvää mieltäni tuuletin... Onhan se vaan niin, että mukavat asiat tuntuvat vielä kivemmilta, kun ne saa jakaa muiden kanssa! Mistäköhän mä edes aloittaisin? Ensimmäisenä mun on ihan pakko riemuita siitä, että sain korotettua sen mun viime kevään englannin M:n E:ksi! Se olikin mun tavoite numero yksi - ja kuinka hyvältä se tuntuikaan, kun alustavia pisteitä ynnätessäni tajusin, ettei arvosana voi pudota mitenkään M:ään. Niin reilusti se oli kevään E:n rajan yläpuolella (ja se rajahan oli poikkeuksellisen korkea)! Voi vitsit tuntui mahtavalta. Myös äidinkielen alustavat olivat tulleet ja niidenkin perusteelta vahva E pitäisi napsahtaa - ellei satu jotain todella yllättävää ja saisin tarpeeksi lisäpisteitä... Saksan yo-koe tuntui sujuvan hyvin ja uskaltaisin ennakoida sieltäkin sitä tuttua E:tä. :-) Eli kaikinpuolin mun kirjoitukset meni ihan tämän kolmen vuoden lukion tason mukaan enkä voisi olla tyytyväisempi. Joulukuussa sitten juhlitaan!


Tänään olen ottanut todella rennosti: nukuin puoli kymmeneen asti, söin aamupalaksi puuroa ja eilen leipomaani puolukkapiirakkaa (tuo niin mieleen lapsuuden ja äidin leipoman piirakan!) ja kuvaillut muutamat kuvat tulevaan postaukseen - josta ainakin mä olen innoissani! Toivottavasti tekin tykkäätte siitä. Lisäksi olen siivonnut ja sopinut kivoja juttuja tulevalle viikolle kavereiden kesken. Tänään ajattelin käydä illalla elokuvissa mutta täytyy katsoa jaksanko mennä, jos eksyn tänne blogin uumeniin! :-D Kiinnostaisiko teitä muuten tämän kuvissa näkyvän piirakan resepti? Se on todella helppo ja nopea valmistaa - siis täydellinen kiireisen arjen keskelle! Olen mussuttanut tänään jo kaksi palaa ja luultavasti palaan vielä uudestaan jääkaapille... Perjantaina mulla on päivällä lääkäriaika ja rukoilen, että asiat olisivat menneet edes hieman parempaan suuntaan. On niin kurjaa palata kotiin huonojen uutisten kanssa ilman, että kukaan olisi keksinyt mitään. Se ainainen "katsotaan, jos ensi kerralla olisi muutosta" ei oikein lohduta enää. Pitää varmaan ottaa esille insuliinipumpun kokeileminen, sillä ei tää voi näinkään jatkua.

P.S. Lisäksi mun päivää piristi Avastin päivityspyyntö, jonka muistuta myöhemmin -vaihtoehdoista löytyi kohta vuosisadan päästä !! ;-D Pokka kyllä petti siinä vaiheessa!

2 kommenttia:

  1. Hei paljon onnee! Vähänks meni hyvin sun kirjotukset! Ja laita vaan reseptiä kun näyttää noin hyvälle ::D

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos paljon!! Oon itse älyttömän tyytyväinen kirjoituksiin. Ja resepti on tulossa halusivat muut tai eivät xD

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥