sunnuntai 13. syyskuuta 2015

JAUHELIHA-BOLOGNESE



JAUHELIHA-BOLOGNESE (4:lle)

1 prk Dolmio Classic-kastiketta (perhepakkaus)
700g jauhelihaa
1 sipuli
4-5 porkkanaa
+ basilikaa
+ suolaa
+ spagettia

1. Kuori sipuli ja porkkanat. Raasta porkkanat ja kuutioi sipuli.
2. Kuullota niitä hetki pannulla. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista kypsäksi.
3. Laita tässä vaiheessa spagetti kiehumaan ohjeen mukaan.
4. Kaada dolmio-kastike ja kypsä jauheliha kattilaan ja anna kiehahtaa. Mausta tarvittaessa basilikalla.
5. Tarjoa kastike valutetun pastan ja parmesaanijuuston kanssa!


2 kommenttia:

  1. Vähänkö herkullisen näköistä! Pakko laittaa kokeiluun joskus :-)

    http://lyricsofmylife-elisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, että vastaaminen kesti näin kauan! :S Mutta tää on ihan parasta arkiruokaa eikä vaadi erityistaitoja tai -välineitä. :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥