perjantai 18. syyskuuta 2015

INSTAGRAM 8–9 / 2015


Kuinka paljon vajaassa kahdessa kuukaudessa voikaan tapahtua? :-D Muutaman lämpimän syksyisen päivän jälkeen sää on muuttunut paljon viileämmäksi ja ulkona ropisisee aika ajoin sade. Tyypillinen syyskuu siis. Vaikka en olekaan talvi-ihminen, syksyssä on aina sitä jotain. Saa luvan kanssa sytyttää kynttilöitä, pysyä sisällä, lukea kirjoja ja leipoa kaikkea hyvää. Mutta ennen kuin lähdetään vauhdilla kohti syksyisempiä juttuja ajattelin jakaa teillä vielä viimeiset muistot elokuulta (ja syyskuulta) - minkäs muun kuin instagramin avulla! :-)

Elokuinen iltapäivä Annan luona. Tehtiin nuudelisalaattia ja höpöteltiin kaikkea mukavaa. Pakko järjestää samanlainen ilta uudestaan!

Matkustaminen! Tutuksi tullut Adrianrannikko ja myöhempi äiti-tytär-matka. :-) Äidin kanssa on vaan ihan älyttömän mukavaa matkustaa ja uudet paikat saa mun sydämen sykkimään. Jos multa kysyttäisiin, voisin olla koko ajan menossa!

Leipominen, ruoanlaittaminen ja syöminen ylipäätänsä - mitä siihen voi enää lisätä? :-D


Linkin Parkin keikka Himoksella !! Ihan tajuton juttu. En vieläkään ymmärrä, että olin siellä. Wau.

IKEA-reissulla kummitädin kanssa mukaan tarttui taas kaikenlaista tarpeellista. Eivätkä nuo letutkaan huonoja olleet! :-D

Sunnuntaina lähdin ihan extempore-vierailulle Habitare 2015 -sisustusmessuille, joissa olikin vaikka mitä! Pyörin siellä varmaan kaksi ja puoli tuntia enkä varmasti edes nähnyt kaikkea. Sellainen tuntuma jäi, että tuo voisi todella olla SE mun tulevaisuuden ala!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥