perjantai 4. syyskuuta 2015

ELOKUUN SUOSIKIT ♥

Niin taas kuukausi pääsi vaihtumaan - ja nyt ollaankin sitten virallisesti syksyn puolella. Pidetään kuitenkin peukkuja lämmintä syyskuuta varten, ehtii niistä sateista "nauttia" myöhemminkin. Mä olen hyvää vauhtia kotiutumassa takaisin tänne Helsinkiin ja jännitys alkaa kasvaa mitä lähempänä kirjoitukset häämöttävät. Tämä blogi on toiminut hyvin sellaisena rentoutumispaikkana opiskelun keskellä ja toivottavasti ehdin tänne myös kokeiden välissä! Ensi tiistaina urakka nimittäin alkaa ja eteen ilmestyy englannin kuuntelukoe. Nautitaan nyt vielä viikonlopusta ja palaillaan menneeseen kuukauteen Elokuun suosikkien merkeissä. :-) Samalla toivotan mahtavaa lauantaita kaikille!

Vanilja-minttu huulirasva, EOS
Uusin tulokas mun huulirasvojen joukkoon! Tuoksu ja maku olivat vaan niin täydelliset, etten voinut jättää tätä hyllyyn. Nyt lupaan, etten osta uusia huulirasvoja ennenkuin edelliset ovat loppuneet. Nyt niitä riittää mukaan takin taskuun ja laukkuihin. Tämä maistuu muuten ihan Pandan minttukonvehdeilta!
Tuoreet herneet
Tuoreet herneet kuuluvat kesään ja tänä vuonna niitä saikin odottaa. Kilohinnat olivat aika korkeat alkukesällä, joten nyt hintojen laskettua olen herkutellut hyvällä mielellä tällä vihreällä voimaruoalla. :-)
Viel Erfolg! -kieliopin kertauskirja, SanomaPro
Saksan kieliopin kertaamista varten hankkimani kirja on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Kaikki perusjutut ja kielisäännöt on selitetty helposti. Kielioppiosion jälkeen löytyy aina muutama hyvä tehtävä, joka testaa, kuinka hyvin on asian oppinut. Vielä kuitenkin riittää kerrattavaa!
Minipiirakkapelti, Confetti (+ omenapiirakat ♥)
Minipiirakkapellillä valmistui yksi satsi herkullisia mokkapalapiiraita ja rakastuin peltiin heti! Kuinka mahtavaa onkaan saada yhden piirakan sijaan kuusi yli-suloista minipiirakkaa?? Nyt olen seurannut innolla omenien kypsymistä. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan erilaisia syksyisiä omenapiirakoita!!
Päivä Linnanmäellä :-)
Saavuttuani elokuun alussa Italian lomalta Suomeen jäin muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Hoitelin muutamat asiat, näin tyttöjä sekä vietin parhaan päivän Linnanmäellä ystäväni Anrin kanssa. Oli ihan mahtavaa saada seuraksi, joku joka uskaltautui mun kanssa "hurjiinkin" laitteisiin! Näin vielä loppuun: Kingi oli kyllä aika huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥