keskiviikko 30. syyskuuta 2015

ASUSTEET YO-JUHLIIN?

Moikka!

Nyt kuulkaa tarvitsisin teidän lukijoiden apua! Sattui nimittäin niin hassusti, että törmäsin jo niin aikaisessa vaiheessa kuin elokuun alussa, täydelliseen ylioppilasmekkoon. En ollut edes ehtinyt panikoida mekon ostamisesta - olivathan kirjoituksetkin vielä kuukauden päästä. Mielessän olin pohtinut pientää listaa mitä kriteereitä mekon tulisi täyttää: 1) sopii käytettäväksi talvellä 2) ei liian kesäinen 3) melko yksinkertainen malli 4) sopiva pituus 5) hyvä istuvuus sekä 6) hinta. Yllättäen mekkokandidaattia sovitettuani huomasin sen täyttävän kaikki edellä mainitut vaatimukset. Mietin asiaa vielä muutaman päivän ennen kuin päädyin klikkaamaan mekon ostoskoriin H&M:n online kaupasta. Nyt olen pohtinut jo muutaman viikon asusteita mekon kanssa ja olenkin päätynyt kolmeen vaihtoehtoon - en vain osaa päättää, mikä niistä sopisi parhaiten.

Eli kommentoikaa tuonne alle, mitä mieltä olette ja mikä näistä mun pitäisi valita. :-) Kiitos

1. Kulta & valkoinen - Mielestäni tämä yhdistelmä on ihanan tyttömäinen ja raikas. Olen aiemmin ollut ehdottomasti hopean puolella mutta lähiaikoina kulta on näyttänyt todella hyvältä silmiini. :-) Kultaiset yksityiskohdat muun muassa koruissa ja valkoiset kengät sopisivat täydellisesti hankkimaani mekkoon ja tekisivät asusta raikkaan ja hienostuneen.

 2. Vaaleansininen - Toisaalta myös jokin "tehosteväri" toisi kivasti eloa valkoiseen mekkoon. Esimerkiksi tällainen rauhallinen vaaleansininen  näyttää todella hyvältä - ilman siniristilippu-efektiä. :-D Joku muukin pastellisävy voisi toimia asussa - kuitenkaan vaaleanpunaista tuskin valitsen... Tämän ja ensimmäisen asun kanssa meikki pitäisi pitää aika raikkaana ja simppelinä ja hiukset olisi kiva saada jotenkin hienosti leteille.


3. Musta & valkoinen -  Tämä vaihtoehto tuntuu ehkä vähiten omalta tyyliltäni mutta täytyy myöntää, että jotain hohdokasta tässä klassisessa musta-valkoisessa asussa on. Voisin jopa kuvitella itseni nämä päälläni - onko tämä kuitenkin jo liian virallisen oloinen kokonaisuus, joka sopii sitten vanhemmalle iälle? Meikkiin kuuluisi tietysti tavallista vahvemmat rajaukset sekä punainen huulipuna, jota ei ainakaan tähän mennessä ole mun huulilla näkynyt.

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään eniten ekan kollaasin värimaailmasta, eli kultaisista ja valkoisista asusteista :) Toisaalta myös kulta ja musta voisivat sopia lakin kanssa hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! ;-) Taidat tajuta, miksi tää on näin vaikea päätös, vaikka kyseessä onkin vain muutama hassu päivä!

   Poista
 2. Kultaa ja valkoista ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä lähimpänä mun omaa "tyyliä" ja olisi varmasti myös aikuisten mieleen. Täytyy vain katsoa, ettei yhdistelmästä tule liian tyttömäinen... :-)

   Poista
 3. Täällä myös valkoinen+kulta yhdistelmän kannattaja :D Itellä oli kanssa valkoinen mekko ja kultaiset korut! Ootko jo miettinyt hiuksia ja meikkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, enhän mä mitään tommosia ole edes ajatellut!! :-O Pitäisikö olla huolissaan? Ja näköjään tuo valkoinen ja kulta -yhdistelmä on aika suosittu.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥