perjantai 21. elokuuta 2015

RED ON MY LIPS

Heipä hei! :-)
Enpä olisi ihan ensimmäisenä arvannut, että joku päivä intoudun kokeilemaan kirkkaanpunaista huulipunaa ja päädyn jopa pitämään siitä! Oon aina vierastanut vahvaa ja huomiota herättävää meikkiä ja jos meikkiä kasvoille edes päätyy ovat sävyt hyvin neutraalit. Silmiä rajaan erittäin harvoin - silloinkin todella ohuella viivalla. Huulipunaa näkyy käytössä sitäkin harvemmin, ajatus tuntuu vain niin vieraalta.
Keskiviikkona harjatessani hiuksiani (olivat muuten hauskoilla kierteillä!) kylppärin peilin edessä huomasin äidin lähes käyttämättömän Lumenen huulipunan kaapissa ja ilman sen enempiä ajatteluja päätin kokeilla sitä huvikseni. Äiti on ihan yhtä "surkea" meikkienkäyttäjä, joten jos sävy olisi kiva voisin adoptoida punan omaan käyttööni. Kai huulipunankin käyttöä voi opetella? :-D Eihän meillä ollut huulisivellintä, joten lopputulos ei ollut aivan niin siisti kuin olisin tahtonut mutta yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin punan sävy sopi minulle! (Alemmassa kuvassa parempi valaistus.) Tykkään muutenkin todella paljon tuosta alla olevasta kuvasta - se onnistui todella hyvin ja saa mut näyttämään enemmän ikäisemmältäni!

Mitä mieltä olette? Olisiko tässä huulipunassa potentiaalia säännölliseen käyttöön asti? :-) Puna on siis Lumenen ja sävy on 23 Merivuokko.
"Sä et tarvii mitään muuta, jos saat suudella mun punaista suuta."

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Punainen huulilla piristää ilmettä kummasti :)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen sävy sulle! :) Ota ehdottomasti käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös kallistumassa tän ottamiseen vakiomeikkeihin! :'D Pitäisi ostaa jostain vielä huulipunasivellin että saisi laitettua siististi.

   Poista
 3. Sopii hyvin sulle ;) oon ite myös tosi huono käyttää mitää huulilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Kokeile säkin rohkeasti - saatat yllättyä kuinka hyvältä näyttää!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥