torstai 6. elokuuta 2015

PESARO 25.7. - 2.8. (II)

Jatketaan Pesaron lomapostausta toisella osalla! :-) Keskiviikkona käytiin äidin kanssa turisti-infon kansainvälisellä retkellä läheisessä Villa Imperiale -huvilassa. Huvilassa oli upeat freskomaalaukset, joita ei kuitenkaan saanut kuvata, joten ette valitettavasti pääse ihastelemaan huvilan sisätiloja. Huvila oli korkealla rinteellä ja näköalat olivat upeat. Myös huvilan puutarha labyrinttineen oli kiinnostava näky. Keskiviikkona oli todella kuuma päivä ja olimmekin retken jälkeen aika uupuneita.
 Vielä toiset ruokakuvat tähän - mitä Italia olisikaan ilman sen herkullisia ruokia?
Uima-altaalla loikoiltiin useita tunteja kaikkina päivinä (paitsi torstaina!) mutta ei se rusketus vaan tahtonut tarttua pintaan... Tänä vuonna en sentään polttanut ihoani. :-) Lentokoneessa ei näkynyt montakaan minua vaaleampaa suomalaista, joka vähän harmitti. Ehkä saan vielä hieman väriä ennen syksyä? Yhtenä todella lämpimänä päivänä päädyttiin tilaamaan juomat allasbaarista ja koska en alkoholia juo päädyin maistamaan alkoholitonta Green Apple -"drinkkiä", joka oli muuten älyttömän hyvää! Juomien kanssa saatiin myös pientä suolaista, sipsejä, oliiveja sekä pähkinöitä.
Jos tämän kuvan yläpuolella oleva kuva ei vielä paljastanut maakunnan vaihtuneen niin paljastan, että kyseessä on Toscana (huomaa sypressit!) ja torstain Aurinkomatkojen retki Firenzeen. Firenze oli kyllä upea kaupunki, jossa olisi riittänyt nähtävää paljon paljon enemmän. Kolme ja puoli tuntia kului yllättävän nopeasti syödessä ja keskustaa ihaillessa. Näimme mm. Duomon eli tuomiokirkon, Santa Crocen (kirkko), Ponte Vecchion (katettu silta) sekä onnea tuovan il Porcellino -patsaan (villisika).
 "kopio-Daavid" patsas sekä leijonapatsas Piazza della Signorialla
Lopuksi pitää vielä hehkuttaa italialaista jäätelöä - on se vaan niin taivaallista! Jokaiseen päivään kuului yksi tällainen annos. :-) Ja voitteko uskoa, että nämä annokset maksoivat 2-2,5€ ?? Saisipa sillä hinnalla samanlaista jäätelöä täälläkin... Kuinka ihanaa olisikaan asua Italiassa jo pelkästään jäätelön, pastan ja pizzan takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥