maanantai 31. elokuuta 2015

PALMA DE MALLORCA I


DAY 1: Lentomme lähti aamu kahdeksalta ja hotellilla olimme kahdentoista aikaan (Mallorcalla kello on tunnin vähemmän.) Söimme lounasta hotellin kahvilassa ja huoneen saimme kahden aikaan. Huoneessamme oli merinäköala ja huone oli muutenkin ihanan avara. Yön kestäneen matkan teon takia olimme kovin väsyneitä, joten otimme päiväunet ja suuntasimme keskustaan vasta illalla. Kävelimme La Seun katedraalille ja söimme illallista keskuskadun tuntumassa.


DAY 2: Sunnuntaina kävelimme Porto Pin ostoskeskukselle (5km päässä) , joka ei tietenkään ollut auki joten palasimme takaisin hotellille. Aurinko paistoi suoraan rantakadulle ja lämpömittarit lähentelivät 40 astetta, joten päätimme viettää loppupäivän altaalla laiskotellen. Illalla ilman hieman viilennyttyä suuntasimme jälleen kohti keskustaa, jossa kiertelimme pieniä katuja ja matkamuistomyymälöitä kaikessa rauhassa. 


DAY 3: Maanantaina suunnittelimme tulevan viikon ohjelmaa ja jatkoimme altaalla oleskelua. Iltapäivällä kävimme tapaamassa opasta ja ilmoittautumassa saarikierrokselle. Tutustuimme paremmin keskustan nähtävyyksiin, tosin jonojen takia siirsimme katedraali- ja palatsivierailut suosiolla muihin päiviin. Istuimme tovin myös ihanassa Kuninkaanpuistossa, jonne auringon säteet eivät paistaneet suoraan. Ostimme myös liput seuraavalle päivälle Hop On Hop Off -kierrosbussiin. :-) Illalliselle kävelimme ihastuttavalle Fabrika-kadulle, joka oli täynnä erilaisia ruokapaikkoja. Täällä kävimme usempina päivinä!


DAY 4: Tiistaina päätimme käyttää hyväksi ostamamme bussiliput ja hyppäsimmekin ensimmäiseen kaupunkikierrosbussiin heti aamiaisen jälkeen. Jäimme pois Bellverin linnan pysäkillä tutustuaksemme Espanjan ainoaan pyöreään linnaan. Linna ei loppujen lopuksi ollut kummoinen mutta sieltä oli upeat näkymät Palman lahdelle ja katedraalille! Linnalta jatkoimme bussin kyydissä Porto Pin kauppakeskukseen, jossa tutkimme kauppojen tarjontaa. Mukaan lähti tällä kertaa vain kaksi toppia, jotka olivat sitäkin kivempia.


Tässä oli nyt ensimmäinen osa Mallorcan matkan kuvista. :-) Viikon loppupuolen kuvat ja tapahtumat selviävät seuraavassa osassa, jonka julkaisen heti kun olen käynyt kuvat läpi! Mukavaa maanantaita kaikille - tämä tyttö ryhtyy valmistautumaan illan keikalle!

2 kommenttia:

 1. Oi ihanan kesäisiä kuvia ja kauniita maisemia! :)

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Maisemia tuleekin kuvattua paljon matkustaessa :-D

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥