tiistai 18. elokuuta 2015

VIIME PÄIVINÄ

Hei ihanat!!
Viime päiviin on mahtunut niin paljon kaikkea, että hyvä kun pysyn laskussa... Tälle viikollekin on jos minkälaista ohjelmaa ennen lauantaiaamun lentoa! Tuntuu, että kaikki asiat kasaantuvat aina samalle viikolle, vaikka niitä kuinka yrittää sijoitella pitkin kuukautta... Tässä ainakin muutama asia, joita olen puuhannut parina viime päivänä:

♥ Oleskellut paljon Ranen kanssa! Ollaan otettu yhdessä päiväunia mun sängyssä ja nautittu ulkona auringonpaisteesta. Yöt ollaan nukuttu myös vierekkäin.

♥ Löytänyt suloiset aamiaiskulhot yhä kasvavaan astiakokoelmaani - eikä hintakaan paljoa lompakkoa keventänyt! :-)

♥ Ihastellut viimeisiä kesän kukkia ja luontoa muutenkin, syönyt mustikoita ja herneitä sekä ottanut paljon kuvia.

♥ Lukenut ylioppilaskokeita varten, stressannut itse ja lievittänyt muiden paniikkia. Päättänyt, että selviää kokeista ja kohdistanut katseen joulun yo-juhliin...

♥ Löytänyt uuden hiilihydraatittoman suosikkimehun - fresh lemonade, joka maistuu melkein aidolta sitruunalimonaadilta (ilman sokeria)! Tätä kun tekee kivennäisveteen niin on aika täydellistä! ;-)
♥ Saanut ja lähettänyt postikortteja PostCrossing-järjestön kautta. Viimeinen kortti saapui Tallinnasta ja tänään postiin lähtivät kortit Ukrainaan ja Kiinaan...

♥ Tehnyt paljon muutoksia blogin ulkoasussa, saanut uusia postaus-ideoita ja viihtynyt blogimaailmassa muutenkin entistä paremmin.

♥ Herkutellut pienellä pussilla luomu-lakritsaa, joka maistuu muuten paljon paremmalta kuin mikä-tahansa lakritsa! Tätä pitää ostaa uudemman kerran, kun pussikin on juuri sopivan kokoinen pieneen makeanhimoon. ;-)

♥ Käynyt kirjastossa hakemassa luettavaa matkalle. Samalla mukaan lähtivät Mallorcan kohdeoppaat, jotka auttavat varmasti suunnittelemaan viikon tekemiset ja näkemiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥