maanantai 10. elokuuta 2015

KOSKENLASKIJAN KASVISSOSEKEITTO


KASVISSOSEKEITTO (4:lle)

½ iso bataatti
1 sipuli
3 porkkanaa
4 perunaa
7 dl vettä
1,5 kasvisliemikuutiota
½ pkt Koskenlaskija sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
Kuori ja kuutioi sipuli, bataatti, perunat ja porkkanat. Lisää ne kiehuvaan kasvisliemeen. Keitä kypsäksi noin 30 minuuttia. Soseuta keitto. Lisää juusto nokareina sekä kerma. Sekoittele ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut, noin 3 minuuttia. Mausta keitto suolalla. Tarjoile herkullinen kasvissosekeitto paahdettujen kurpitsansiementen tai tuoreen basilikan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥