lauantai 22. elokuuta 2015

ITÄMAINEN KANA-NUUDELISALAATTI

KANA-NUUDELISALAATTI (4:lle)

300g maustamattomia kanasuikaleita
teriyaki-kastiketta
1 pieni parsakaali
kourallinen sokeriherneitä
50g riisinuudeleita
3 porkkanaa porkkana
1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä

KASTIKE

2 rkl limen mehua
2 rkl makeaa soijakastiketta
2 rkl vettä
2 rkl teriyaki-kastiketta

1. Kuori porkkanat ja suikaloi niistä ohuita paloja. Pilko parsakaali ja puolita sokeriherneet pituussuunnassa.
2. Leikkaa kananfileesuikaleet vielä hieman pienemmiksi ja paista kypsiksi teriyaki-kastikkeella maustaen.
3. Keitä kasviksia muutama minutti ja nosta jäähtymään.

4. Laita nuudelit kulhon pohjalle ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna tekeytyä noin 3 minuuttia ja kaada vesi pois lävikön läpi.
5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
6. Kokoa nuudelit, kanat ja kasvikset kulhoon, mausta kastikkeella ja sekoita. Koristele loopuksi vielä paahdetuilla cashew-pähkinöillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥