maanantai 3. elokuuta 2015

HEINÄKUUN SUOSIKIT ♥

KESÄTYÖ, ÄÄNEKOSKEN NUORISOTOIMI

Kesä- ja heinäkuun jäljiltä takana on neljä viikkoa kestänyt kesätyö nuoriso-avustajana. Ensin viikko kesäkahvilaa pyörittämässä ja sitten kolme viikkoa liikennepuistossa. :-) Jälkimmäinen oli ehdottomasti suosikki mutta uskon, että tuo lyhytkin kahvilakokemus auttaa jatkossa mm. työpaikkahakemuksissa. Lasten kanssa oli ihanaa touhuta puistossa mutta tuntuihan tuo neljä viikkoa aika pitkältä ajalta. Viimeiset päivät taisivat mennäkin työtunteja laskiessa. Onhan se kiva nyt odottaa, että palkka saapuu tilille.

LUOMU PILLIMEHUT (KARPALO-VIINIRYPÄLE & APPELSIINI-PORKKANA), RAIKASTAMO

Löysin nämä suloiset pillimehut Valintatalosta ja yllätyin, kuinka hyviä nämä olivatkaan! Nämähän siis lähtivät alun perin mukaan ainoastaan pakkauksen perusteella... :-D Mun mielestä nää oli jotenkin vähän aikuisempaan makuun sopivat - eli ei niin teollisen makuisia, kuin normaalit lasten pillimehut. Varsinkin tuo Karpalo-Viinirypäle maistui ihanan raikkaalle. Ehdottomasti mun valinta esim. evääksi bussiin.NUDE MAGIQUE BB-PUUTERI, LOREAL


Jo jonkin aikaa käytössä ollut puuteri, johon ihastuin heti ensimmäisellä kokeilulla. Sopii täydellisesti mun ihon sävyyn ja peittää punoittavat kohdat kasvoissa. Tuntuu kuitenkin kevyeltä eikä hilseile pois päivän aikana. Yksi sana: täydellinen. Ehkä hieman turhan hintava mutta koska en käytä muita meikkejä (puuteri + maskara) arkipäivänä, annan itseni panostaa tähän. :-)

BAMBI-VIHKO, IVANA HELSINKI

Tämä suloinen vihko oli lopulta pakko ostaa, niin kauan sitä olen kaupassa ihastellut. Tämä pääsikin heti aktiiviseen käyttöön blogi-vihkona. Kirjaan sinne ylös kaikenlaiset blogiin liittyvät asiat, kuten postausideat, tekstien julkaisuajankohdat, kuvattavat jutut yms. Aiemmin yritin mahduttaa ne muiden menojen ohella kalenteriini, mikä ei sitten oikein toiminut...

TOMAATTI-MOZZARELLAPASTEIJAT, MYLLYNPARAS

Näistä tuli heinäkuun aikana mun luotto välipaloja! :-D Maistoin tällaista ensimmäisen kerran kesäkahvilassa ja töiden päätyttyä suuntasinkin heti kauppaan hakemaan pussin näitä omaan pakasteeseen. Niin helppoja vaan työntää uuniin ja niin herkullisia. Tuosta kuoresta tulee täydellisen rapea ja tuo täyte on niin hyvää etten osaa sanoa. Mmmm! Plussaa vielä laktoosittomuudesta. Näitä on muuten kätevä olla pakkasessa, jos joku tulee vaikka yllättäen käymään. Onpa jotain tarjottavaa!

MATKALATURI, UR&PENN

Tämän ostin jo Kööpenhaminan matkaa varten ja oli muuten kätevä! Kännykän akku meinasi loppua kesken päivän niin laitoin sen vaan latautumaan tähän ja pian oli taas täysi akku. Kuinka saatoinkaan joskus pärjätä ilman? Nyt ei tarvitse pelätä, että bussissa loppuu virta eikä voi soittaa kotiin. Kunhan vaan muistaa ladata tämän ja pitää johdot mukana! :-D Tällä hetkellä tuohon tuoleva latausjohto on äidillä lainassa, kun sen puhelimen laturi on kadonnut... Täytyy varmaan pian pyytää se takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥