keskiviikko 26. elokuuta 2015

EI NIIN KESÄINEN ASU

¡Hola! ¿Cómo estás? (Hei! Kuinka voit?)
Tuon edemmäs mun espanjan kielen opetteluni tuskin koskaan menee (paitsi ehkä ruokasanastoa) mutta onhan se hauskaa osata muutama "peruslause" paikallisella kielellä. ;-) Meillä on meneillään viides päivä täällä ja sentään wi-fi toimii. Samaa ei voi sanoa tästä blogin päivittämisestä kännykällä mutta toivottavasti tämäkin teksti näkee päivänvalon eikä katoa bittiavaruuden syövereihin. Ainakin maanantaina homma vaikutti toimivan...
Ilman pidempää selostusta - tässä tasan viikko sitten ylleni päätynyt asu, joka ei muistuta kovinkaan paljoa tämän hetkistä vaatetusta! :-D Tykkään todella paljon raitapaidoista ja noiden keltaisten Hai-saappaiden kanssa asusta tuli todella pirteä ja suloinen syksylook. Vaikka viikko olikin ennätyslämmin niin en enää illalla viitsinyt lähteä ulos "liian" kesäisissä vaatteissa. Kyseinen neule on loistava ale-löytö Italian Terranovasta ja tulee varmasti reippaaseen käyttöön ilmojen viiletessä...


neule: Terranova || revityt farkut: Zara || kumisaappaat: Hai || kaulakoru: Savi-M (lahja)

9 kommenttia:

 1. Olit saanut ajokortin, Onnea !! Sinulla on Hai-saappaat, ne on tosi hyvät autoilussa, minä olen tykännyt niistä. Niillä on hyvä painella polkimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin muistaa tuo! Varsinkin kun lumet alkavat sulaa pihasta ja piha on täynnä vesilammikoita. :-) Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Olen etsiskellyt kaupoista keltaisia haita,löytämättä kuitenkaan !
  Vaihtaisitko uusiin vaaleanpunaisiin,koko on 37 ! Laput vielä kiinni! Ei haittaa jos noissa keltaisissa on jo hiukan pinttymää,se kuuluu kumpparien luonteeseen,kun väri on noin arka!
  Terv. M.K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta mutta taidan pitää nämä itselläni, ovat niin ihanat! Onnea sinulle saapasjahtiin, ainakin vaeltajankaupasta (nettikauppa) löytyy keltaiset Hait! :-)

   Poista
 3. Oletko käyttänyt Hai-saappaita autoilussa? Lähdetään kavereitten kanssa metsäretkelle , ja ajattelin ,jos laittaisin Hait ajokengiksi.(on kuitenkin .300km )

  VastaaPoista
 4. Laitoin ajokengiksi Hai-saappaat. Oli mukana myös toiset kengät, Mutta saappaat oli mukavat jalassa. Hait on tosiaan hyvät ajokengät!

  VastaaPoista
 5. Kauniit saappaat sopii puseron väriin

  VastaaPoista
 6. Minulla on myös tuollaiset keltaiset Hait. Ajan työmatkaa n.40 km.suuntaansa.
  Huomasin blogistasi,ja että saappailla on hyvä ajaa. Ne on todellakin hyvät
  autoilussa , kiitti vinkistä, autoilen saappailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko saman "sairaan" kommentointia.Näyttää kommentoivan useamman sivuilla samalla tavoin!
   Terv. Mou ...

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥