lauantai 8. elokuuta 2015

MISSÄ MENNÄÄN?

Moi!

Niin sitä vaan kesä meni ja useilla alkavat työt ja opiskelu.
Itse olen vielä "lomalla" elokuun, mikä tarkoittaa tässä yhteydessä lukulomaa syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Olen varmaan maininnut jo aiemmin, että tällä kertaa eteen tulevat saksan ja äidinkielen koepaperit sekä uusi englannin koe. Olen aloittanut selailemaan kirjoja ja muistelemaan kaikkia saksan juttuja. Olenkin jo laatinut alustavaa lukemissuunnitelmaa ja yritän herätä aamulla aikaisemmin ja aloittaa lukemisen - näin voin käyttää ainakin muutaman iltapäivän muihin juttuihin. Blogia yritän päivittää tavalliseen tapaan, siis 3-5 kertaa viikossa riippuen siitä, kuinka paljon juttua riittää. :-)

Uutisissa on lupailtu hieman lämpimämpiä kelejä, mikä olisi loistojuttu. Italiassa en ehtinyt hirveästi ruskettua, joten auringolle riittäisi kysyntää. Äitikin on lomalla elokuun, joten saa nähdä mitä keksitään. Rusketusta pääsen jatkamaan viimeistään loppukuukaudesta, kun lennetään Mallorcalle. :-) Jännittävää nähdä jälleen uusi paikka ja kulttuuri! Onko teillä mitään vinkkejä, mitä Palmassa kannattaa ehdottomasti nähdä/tehdä/syödä/ostaa? Otan mielelläni vinkkejä vastaaan, onhan kyseessä meille täysin tuntematon paikka.


Elokuuhun mahtuu myös paljon muita suunnitelmia: muutama kaveri olisi nähtävänä, yksi muutto avustettavana (jos ehdin) sekä tietenkin Linkin Parkin keikka Jämsässä elokuun viimeinen päivä. Ihan hullua, kuinka nopeasti sekin lähestyy! Tuntuu, että vasta helmikuussa ostin lippuni ja ajattelin, että en malta odottaa niin monta kuukautta. :-D Mun kesän bucket list on päivittynyt mukavasti mutta vielä löytyisi tekemistä - yritys on kova, jotta kaikki kohdat toteutuvat!
Nyt lopettelen tältä kertaa, sillä mun vatsa vaatii jo ruokaa.

Nähdään taas pian! :-)

4 kommenttia:

 1. Onko sulla jotain vinkkejä, miten lukea kokeisiin? (: Nimimerkki ekat kirjoitukset edessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi! :-) Viime keväältä löytyy ainakin postaus englannin kokeeseen valmistautumisesta --> käy katsomassa, olisiko apua. Ja paljon onnea ja tsemppiä tuleviin kirjoituksiin!

   Poista
 2. Postausta keikalta? :P

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥