perjantai 10. heinäkuuta 2015

TAKAISIN ITALIAAN!

Heti aluksi pyydän anteeksi niiltä, joita matkustuspostaukset ja -hehkutukset eivät kiinnosta. Kannattaa ehkä jättää tämä seuraava postaus lukematta ja odotella seuraavia! ;-) En malta nimittäin olla hehkuttamatta, että ollaan lähdössä toisellekin kesälomamatkalle, nyt heinäkuussa, heti seuraavana päivänä, kun mä vapaudun lasten liikennepuistosta! Ihan huippua!

Ja jos uskalsitte jo epäillä matkan kohdetta - kyllä palaamme jälleen rakkaaseen lomakaupunkiimme, Adrianmeren helmeen, Pesaroon! :-D Tuntuu, ettei olla oltu siellä ikuisuuksiin, vaikka viime kesä onkin ainoa kesä, jolloin ei olla sinne matkattu. Suorastaan pelottavaa, miten joku paikka voi vetää noin vahvasti puoleensa. Ja ennen kuin mietitte yhtään pidemmälle - kyllä, ollaan menossa ihan samaan hotelliinkin... Äidin kanssa jo katsottiin sen vanhoja kalentereita ja tajuttiin, että ollaan oltu Pesarossa jo neljä kertaa: ensin kesällä 2010, sitten 2011,vielä  2012 ja viimeiseksi 2013. Voidaan siis sanoa, että paikasta on tullut melkein perinne.
Tällä  kertaa matkan hinta vaikutti aika paljon meidän päätökseen, sillä keväällä ei raskittu ostaa matkoja, kun hinnat oli aika korkeat... Näköjään muutkin ovat olleet samaa mieltä, sillä kun katsottiin hintoja uudestaan kesäkuun alussa, olivat ne pudonneet 170 euroa / per henkilö. Ja kun kolmas matkustaja saa vielä lisäalennuksen niin äiti päätti varata viimeisen koko perheen matkan meille. (Ensi kesänä ollaan jo 20-vuotiaita, eikä tiedetä missä päin Suomea ollaan ja mitä suunnitelmia meillä on...) Tällaista matkahypetystä tänään, viikko on ollut kiireinen töiden parissa ja nyt aion rentoutua viikonlopun ajan ennen ensi viikon työrupeamaa!

4 kommenttia:

 1. Miten teillä riittää rahaa matkustaa noin usein? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään matkustaa, joten käytetään mieluummin rahoja siihen kuin muihin menoihin... :-)

   Poista
 2. Oi että, ihanaa :) Mikäli haluaa oikeasti rentoutua, on tuttuun kohteeseen meneminen todella hyvä vaihtoehto. Ei tarvitse käyttää niin paljoa (tai ollenkaan) aikaa esimerkiksi ympäristöön tutustumiseen, ja ruokapaikkojen etsimiseen, sillä ne kaikki ovat jo entuudestaan tiedossa. Milloin siis lähdette reissuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa! :-) On ihanaa kun osaa kulkea kaupungissa ilman karttaa, tietää parhaat ruokapaikat ja tekemiset. Lähdetään ensi viikon lauantaina, joten vielä pitää malttaa ensi viikko töiden parissa. ;-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥