tiistai 14. heinäkuuta 2015

TAKAISIN BLOGITAUOLTA

Hei kaikki - elossa ollaan! :-)
Pidin pienen tauon blogin parista ja lähdin perjantaina pikkuserkkujen mökille Kuopioon. Tietokoneen jätin tarkoituksella kotiin, joten sain nautittua hieman ilman paineita blogin kirjoittamisesta. Tämä tauko ei näkynyt erityisemmin blogissa, sillä oli saanut aiemmin valmiiksi pari postausta, jotka saatoin ajoittaa viikonlopun alkuun. Eilen olin töiden (ja viikonlopun) jäljiltä niin väsynyt, että nukuin heti kolmen tunnin "päiväunet", joiden jälkeen en jaksanut enää avata blogia. Tänään päätin kuitenkin vilkaista blogin tilannetta ja kirjoittaa pienen tekstin viime viikkojen menosta. Ihmettelen itsekin, kuinka paljon olen ehtinyt tehdä tämän loman aikana. Nyt siis instagram-kuvien pariin!

1. & 2. Käytiin Annan kanssa Konneveden Häyrylänranta Pop-illassa kuuntelemassa Sannia ja Redramaa. :-) Oli tosi jees ilta ja aurinkokin paistoi ihanasti!
3. Niinä harvoina päivinä, kun aurinko on tullut esiin olen yrittänyt saada hieman rusketusta ihoon. Tulisivatpa aurinkoiset kelit jo! Muuten joudun tyytymään Italian auringonpaisteeseen... :-D
4. Viime viikon maanantaina olikin niin aurinkoista, että onnistuin saamaan auringonpistoksen. Ei kuulkaa ollut hyvä olo loppupäivästä!

1. Yhden viikonlopun myöhäinen aamiainen kuistilla auringossa. :-)
2. Ostin ihanan Bambi-vihkon, johon on kertynyt jo kivasti erilaisia ideoita blogia varten.
3. Lähdössä juhlimaan pikkuserkun prometheus-juhlia kesämekko päällä.
4. Uusi resepti testattu - toimii! :-D

1. Oon rakastunut kaupan salaattibaarin tuoreananakseen! Niin hyvää ja kätevä ottaa mukaan töihin.
2. Mun kesätyöhän on siis lasten liikennepuistossa ohjaajana.
3. & 4. Lauantaina käytiin katsomassa Kätyrit-leffa, joka oli kyllä ihan super-hyvä!! Herkuiksi napattiin kylmät slushit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥