sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

MY DAY: AT WORK

TORSTAI 2.7.2015
8:00 - Kännykän herätys soi ja nousen ylös. Väsyttää vielä mutta pakko on nousta. Puen päälle ja lähden kohti keittiötä, jossa äiti jo syö aamiaista.

8:16 - Aamiainen on valmis: ruispuuroa, mukillinen teetä sekä kaurasämpylä. Syön hyvällä ruokahalulla ja otan aamun lääkkeet. Jatkan kylpyhuoneeseen pesemään hampaat, laittamaan hiukset ja meikkaamaan pikaisesti.


8:38 - Nopea tavaroiden tarkistus ja olen valmis lähtemään. Työpaitani ei ole ehtinyt pesuun, joten päädyn vetämään päälleni kokispaidan... (Kuvan otin kuitenkin vasta töissä - taustalla ei siis ole meidän kylpyhuone D: )

9:02 - Äiti jättää mut keskustaan ja kävelen kauppaan ostamaan jotain syötävää ruokikselle. Valitsen pippuripihivin kotona laitetun salaatin kaveriksi ja nappaan paistopisteeltä lihapasteijan.

9:17 - Lähden kävelemään kohti Nuorisotaloa ja harmittelen mielessäni, ettei bussi kulje sopivaan aikaan. Työpäiväni alkaa vasta kymmeneltä, joten joudun odottelemaan vajaan tunnin kaupungilla.


10:00 - Työpäiväni alkaa! Ensimmäisenä kokoan kahvilalinjaston ja laitan kahvin valmistumaan. Pyyhin pöytätason ja nostan pasteijat lämpenemään ennen uuniin laittamista.

10:41 - Ryhdyn kantamaan kalusteita terassille - kahvila aukeaa nimittäin yhdeltätoista. Ulkona ei ainakaan sada mutta sää saisi olla aurinkoisempi. (Tai ainakin lämpimämpi.)11:03 - Laitan pasteijat sekä kanelipullat uuniin paistumaan. Pian ilmassa leijuu herkullinen tuoksu! Mieleni tekisi napata yksi lämpimistä pullista itselleni mutta hillitsen itseni.

11: 18 - Otan pasteijat uunista ja viimeistelen kahvilinjaston. Vielä on hiljaista, joten ehdin selailla instagramin sekä facebookin päivitykset. Vilkaisen myös blogin tilanteen ja vastaan muutamaan kommenttiin.

12:37 - Päivän ensimmäinen asiakas saapuu! Kuten aiemmin sanoin kahvilassa on melko hiljaista, joten olen iloinen päässessäni kassalle ja vaihtamaan muutaman sanan asiakkaan kanssa. (Itse vihaan kahvilan kassoja, jotka eivät osaa suutaan avata ja tuijottavat ohitse...)

13:00 - Työntekijöiden valitsema soittolista alkaa jo ärsyttämään, joten vaihdan tilalle digster-soittolistan. Ei munkaan ihan kaikkea tarvitse kestää! ;-D

13:40 - Aloitan ruokataukoni. Koska puolessa tunnissa ei ehdi mihinkään syömään olen ottanut itselleni ruoan mukaan joka päivä. Lämmitän spagettivuoan ja ahdan sen nopeasti. En ollut tajunnut olevani näin nälkäinen!


15:12 - Ostan itselleni mehujään - olen nimittäin salaa haikaillut niiden perään jo ensimmäisestä työpäivästäni asti. Pirulon mehujäät ovat kyllä todella hyviä!

15:33 - Käyn kaupassa täydentämässä kahvilan varastoja. Tämä ei minua haittaa, sillä olen istunut jo tarpeeksi sisällä ja ulkona on kaunis sää.


16:44 - Aloitamme tyhjentämään terassia ja kahvilinjastoa. Kannettuani kalusteet sisälle tyhjennän tarjottavat jääkaappiin, kaadan ylijääneen kahvin pois ja pyyhin pöytätason. Tyhjennän vielä roskikset ja sammutan television sekä tietokoneen.

17:00 - Työaikani loppuu mutta en pidä kiirettä, sillä bussini lähtee vasta 45 minuutin päästä. Työt ovat venyneet jo kolmena päivänä yli ajan mutta ehkä pääsen aiemmin viikon päättyessä?

2 kommenttia:

  1. Kivasti toteutettu postaus ja oli kiva päästä mukaan sun työpäivään xD
    Laura :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥