keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

KESKIVIIKON ONNI X 8


Tuoreet suomalaiset mansikat. Vihdoin niitä on saanut kunnolla! Maistuvat parhaalta aamupuuron päällä tai itsestään kuohukerman ja sokerin kanssa. :--) Toivottavasti ehditään poimimaan muutama litra pakkaseen talvea varten?
Lauantaina häämöttävä lähtö Italiaan! Kuinka paljon tätä onkaan odotettu? Italiaan on kyllä ollut kova ikävä - onhan kyseessä vallan ihastuttava maa.
Pirteän oranssilla kynsilakalla lakatut kynnet. Innostuin lakkaamaan myös varpaankynnet uima-altaalla lekottelua varten. Taitaa muuten olla ensimmäiset lakkaukset tänä kesänä!Äidin ystävän sunnuntaina tuoma kalakukko, jota en ollut syönyt moneen vuoteen... Oli niin hyvää, että taisin syödä pari palaa liikaakin. Toi mieleen parhaat lapsuusmuistot Kuopion vierailuista. ;-) Tuohon päälle kun sipaisee vielä vähän voita niin on niin hyvää!!
Kesätyö lasten kanssa liikennepuistossa on ollut mahtava! Aurinko on paistanut ja kävijöitä on riittänyt reilusti. On nuo pikkuiset vaan suloisia. :-) Opettelinpa viime viikolla maalaamaan kasvomaalauksiakin!
Ehdottomasti nämä muutamat lämpimät ja aurinkoiset päivät loppuviikosta tuntuivat taivaallisilta. Vaikka en pidäkään kovasta helteestä, olisi se 20 astetta ihan mukava lämpö päivälle. Kesäkuun jälkeen nuo 18 asteenkin lukemat ovat olleet ihan mukavia...


Käsityöt! Kaivoin jälleen esiin ikuisuustyöni eli isoäidinneliöpeiton. Tällä viikolla olen lisännyt siihen kaksi riviä lisää (16 neliötä!) ja intoa riittää vielä. :-) Toivottavasti saan peittoa mukavasti eteenpäin ennen kuin virkkaaminen ryhtyy taas tökkimään. Viime virkkailukerrasta ehtikin kulua reilusti aikaa. 
Kuukauden vaihtuminen on pian käsillä mutta koska mun lukio-opinnot on jo valmiit (kurssit tehty!) pääsen "lomailemaan" vielä elokuun ajan. Tosin päivät taitavat kulua yo-kokeisiin lukemalla. Jos luvatut hellekelit saapuvat voinkin siirtää luku-urakan ulos aurinkotuoliin! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥