keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

KESÄKUUN SUOSIKIT ♥

PIIN ELÄMÄ -kirja

Aloitin kirjaa Kööpenhaminan lennoilla ja minun oli tarkoitus jatkaa sen lukemista täällä kotona. Ehdin kuitenkin käydä kirjastossa haalimassa lisää luettavia kirjoja ja tällä hetkellä Jonas Gardellin Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -trilogian toinen ja kolmas osa kiilasivat lukulistani kärkeen... Mutta eiköhän Piinkin tarinalle löydy aikaa tänä kesänä? :-)

KUUKAUDEN SUOSIKIT -postaukset

Muistatteko, kun vuosi sitten kesäkuussa julkaisin ensimmäisen kerran kuukauden suosikit-listauksen? :-D Tuntuu, että siitä olisi paljon kauemmin... Aluksi nämä postaukset ilmestyivät jo kyseisen kuukauden aikana mutta pian ymmärsin, että on paljon helpompaa listata "menneen" kuukauden suosikkijuttuja kuin yrittää ennustaa tulevaa. Näistä onkin tullut yksiä blogin luetuimpia tekstejä ja uskon, että näitä tulee näkymään edelleenkin!


JUST SAYING HI! -blogi
Annen Just saying hi -blogi on ihanan aurinkoinen ja hyvän mielen blogi. Anne kirjoittaa monipuolisesti eri aiheista, jotka vaihtelevat arjen pienistä iloista ostospostauksiin ja lomakuviin. :) Blogin ulkoasu on raikas ja vaalea ja kuvat laadukkaita. Epäilen, että yksi syy, miksi pidän Annen blogista liittyy oman blogini samankaltaisuuteen. Annen blogiin pääset tästä linkistä: justsayinghianne.blogspot.fi

HUULIPUNA, MAC

Huulilleni on päätynyt tavallista useammin punaa tänä kesänä ja uskon, että syy on tässä pikkuruisessa putelissa! Puna pysyy hyvin huulilla, tuntuu kosteuttavalta (?) ja värikin sopii täydellisesti muuten minimaaliseen kesämeikkiini. Lisäksi puna tuntuu riittoisalta - ihan heti en uutta raskisi ostaakaan!

AURINKOLASIT, RAY BAN

Ne muutamat kerrat kun aurinko on suostunut tulemaan esiin pilvien takaa olen lykännyt nämä arskat nenälleni. Auringon paiste on tuntunut olevan todellista herkkua ja onhan siitä pitänyt nauttia! :-D Kööpenhaminassa kuljin aurinkolasit päässäni lähes joka päivä - kesän kauneimmat ilmat kun osuivat juuri vierailumme ajaksi. On kyllä ihanaa, kun näissä on oma vahvuuteni niin en joudu laittamaan piilolinssejä - kuten aiempina vuosina - niiden käyttäminen kun ei ole mukavin homma...


JÄÄPALAMUOTTI,  IKEA

Vaikka lämpötilat eivät hellelukemia olekaan lähennelleet, olen juonut paljon vettä. Veden juomisesta on muodostunut ikään kuin tapa - olen ollut pari kertaa tiputuksessa kuivumisen takia ja nykyään juonkin vähintään kaksi litraa vettä päivittäin. Pari jääpalaa vesilasissa saavat veden näyttämään kummasti paljon houkuttelevammalta kuin ilman. Siksi minulla onkin pakastimessa jatkuvasti näitä kalanmuotoisia jääpaloja valmiina. Ei kuin kolme tai neljä "jääkalaa" juomapulloon ja menoksi!


KÖÖPENHAMINA

Kööpenhamina matka oli mahtava kokemus ja se tuskin jäi kenellekään blogia seuraavalle epäselväksi. Siispä en taida hehkuttaa matkaa tässä tämän enempää! ;-)

PINKIT KYNSILAKAT, LUMENE & SEPPÄLÄ

Kesä alkaa aina kynsien lakkaamisella - ja värihän on tietenkin pirteä pinkki! Koulun aikana en yleensä jaksa panostaa kynsien ulkonäköön mutta kesällä siihenkin löytyy aikaa. :-) Kun kesäloman alkaessa panostaa kunnon lakkaukseen (alulakka ja usea kerros päällyslakkaa) kynnet kestävät hyvin ja varsinkin varpaiden lakkaus saattaa pysyä siistinä jopa heinäkuun loppuun! Uima-altaallakin on mukavampaa lekotella, kun kynnet ovat kauniit ja hoidetut.

1 kommentti:

  1. Wau myöhäinen kiitos, apua en ole edes huomannut, että olen saanut tällaisen kunnian päästä blogisi suosikkilistalle! :) Ja kiitokset myös helpoista koodausohjeista, joita olet jakanut :) Ihanaa kun blogipiireissä autetaan toinen toistamme sekä näin näkyvyyden että teknisten asioiden kanssa. :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥