maanantai 22. kesäkuuta 2015

TUOTEPAKETTI GREEN TASTE:LTA!

Arvatkaa, kuinka iloisesti yllättynyt olin, kun huomasin sähköpostiini saapuneen viestin Green Taste -yrityksen markkinoinnilta? Viestin otsikon perusteella uskalsin aavistaa, että kyseessä olisi jonkinlainen yhteistyö ja avasin viestin kiireellä. Ja kuinka mahtava tarjous olikaan! Olin aivan innoissani noutaessani minulle lähetettyä pakettia matkahuollon toimipisteestä. Olin odottanut paljon pienempää lähetystä - enhän pystynyt hakemaan tuotteita yrityksen toimitiloista Vantaalta. Paketista paljastui kolme pussillista pähkinöitä - cashewpähkinöitä sekä pistaaseja ja special mix -sekoitus, kometoista pullollista San Benedetto -jääteetä (!) ja vielä kolme erimakuista Mehuizan smothieta. Huh huh! Muistatte varmaan, että hehkutin kyseistä jääteetä vähän aikaa sitten toukokuun suosikit-postauksessa? :-) Nyt saan nauttia lempijuomastani läpi kesän (toivottavasti) ja luulenpa, että ystävänikin saavat osansa näistä...
Näistä pähkinöistä olen jo suunnitellut kaikenlaista: haluaisin kokeilla jonkinaista thaimaalaista kanaa cashewpähkinöillä, raakakeksejä sekä pistaasijäätelöä... ;-) Toisaalta ei olisi mikään ihme, vaikka tuo cashewpähkinä pussi ehtisi kadota parempiin suihin ennen kuin löydän sopivaa reseptiä... Ovat ne niin täydellistä naposteltavaa paahduttuaan hetken kuumalla pannulla. Nam! Pähkinöiden syöminen on lisäksi hyväksi terveydelle - sisältäväthän ne reilusti pehmeitä rasvoja!
Mehuizan smoothieista olen maistanut aiemmin tuota mango-orange-passionia ja siitä ainakin tykkäsin. Ihanan raikas ja hedelmäinen! :-) Nämä taitavat lähteä mukaan tällä viikolla, jos säät antavat aihetta pienelle picnille/herkkuhetkelle pihanurmella... Mielestäni smoothiet vaikuttavat todella laadukkailta ja pienen googlettamisen perusteella olin oikeassa. Mehuiza-smoothiet sisältävät vain soseutettua hedelmää ja hedelmämehua - ei siis tiivistettä, lisä- tai säilöntäaineita eikä lisättyä sokeria! Tällaisen otan kyllä mielelläni mukaan evääksi!
*Tämän postauksen tuotteet on saatu testaukseen GREEN Taste:lta*


6 kommenttia:

 1. Voi vitsit kun kiva!! ;) Mä kuolaan aina kaupassa noiden pähkinäpussien perään mutta harvoin ostan kun on niin kalliita. Lähetettäisiinpä mullekin tuollainen paketti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin just viime kauppareissulla ihan ihmeissäni tuon pähkinäpussin hintaa :S Miks kaikki hyvä ja terveellinen tuntuu maksavan niin paljon?

   Poista
 2. Oi, onko toi se teidän uusi kissa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Se on ihan meidän Rane 8v. :'D Se kyllä onnistui näyttämään tosi nuorelta noissa kuvissa!

   Poista
 3. Olemme ostaneet kotiin jättimäisen pussin juuri noita cashew-pähkinöitä, ne ovat kyllä tosi hyviä ja laadukkaan oloisia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja mitä herkkua noi onkaan kun niitä paahtaa pienen hetken kuumalla pannulla ja lisää ripauksen suolaa! :-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥