keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

TOUKOKUUN SUOSIKIT ♥


KATKARAPU-HERNE-BRUSCHETTA

Toukokuun ehdoton lempiresepti on katkarapu-herne-bruschettat, jotka lunastivat paikkansa mun veljen lähestyvien ylioppilasjuhlien tarjoilujen joukosta. Olen oikeastaan aika innoissani, että pääsen väkertämään kaikenlaisia pikkunaposteltavia tarjoiltavaksi. Niistä sitten kuvaa ja juttua lähempänä H-hetkeä! :)


MILLAMOUR

Aika moni on varmaan jossain vaiheessa kuullut Millasta, sijoittuihan hän 6. New Yorkin mainosmallikisassa. Harvempi kuitenkin tietää, että hän kirjoittaa omaa blogiaan. Itse seurailin blogia jo vuonna 2013 mutta jotenkin se sitten hautautui kaikkien muiden seurattavien joukkoon ja lopulta unohtui kokonaan. :( Nyt kuitenkin olen löytänyt Millan blogin jälkeen ja yllätyin positiivisesti kuinka hyvästä blogista olikaan kyse. Postausten aiheet muotikuvista kiinnostaviin resepteihin ja perus kuulumispäivityksistä sisustusasioihin! Käykää ihmeessä kurkkaamassa!


SAN BENEDETTO PERSIKKAJÄÄTEE

Ahhh, tätä jääteetä tuli juotua luvattoman paljon Italian vaihdon aikana. Tämä on vain niin täydellistä - ja maksaa Italiassa uskomattoman vähän! :) Ison pullon sai noin eurolla, kun taas nämä pienet pullot maksavat meillä 2,20€. Ihan törkeää! En ollut juonut tätä sitten Italian vaihdosta tultuani (ja juotuani mukanani tuomani kaksi 1,5 litran pulloa) ja nyt oli sitten pakko napata tämä läheisen K-marketin hyllyltä. Maistui taivaalliselle! Ehkä pitäisi ostaa hieman useammin...


SUURIKOKOINEN MUKI, TIGER

Olen aina halunnut älyttömän suuren mukin ja niitä olen ihastellut moneen kertaan Indiskan myymälässä. Mikään ei ole kuitenkaan päässyt kotiin asti. Kunnes näin tämän I'm a BIG cup for a rainy day -tekstillä varustetun suunnattoman kokoisen kupin Tigerin myymälässä. Kuppi sulatti sydämeni ja kotiutin sen nopeasti. Kuppi on tarjoillut jo lämmintä teetä, mustaviinimarjamehua ja kaakaota, kuumaa kanakeittoa unohtamatta! :) Toivottavasti tämä kestää ehjänä kauan aikaa. Pitää vain muistaa, ettei tätä saa laittaa mikroon...


ULKOMAAN MATKA PALMAAN !

Paljastinkin meidän "kesäloma"suunnitelmat jo viime kuun puolella mutta se ei ole vähentänyt yhtään mun intoani! :) Rakastan matkustamista valtavasti ja jos mulla sattuisi olemaan pohjaton pankkitili niin ette varmaan näkisi mua kovin usein täällä koto-Suomessa. On niin mahtavaa päästä tutkimaan uusia maita, tapoja, ruokia ja kulttuureja. Pienempänä haaveilin matkaoppaan ammatista mutta ei se nykyään niin hehkeää ole: rasittavat matkustajat ja työajat, stressiä eikä nimeksikään omaa vapaa-aikaa... Vaikka loma onkin edessä vasta elokuun puolella niin voin jo haaveilla pienistä kauppakujista, hiekkarannasta ja hotellin buffet-aamiaisesta!


PASSION STRUCK -BODY MIST, VICTORIA'S SECRET

Kesän lähestyessä mieleni tekee taas enemmän hedelmällisiä tuoksuja, joten ei ihme, että tämä Passion Struck -body mist on noussut jälleen lemppariksi tuoksujen joukossa. Talvella en oikein käytä mitään hajusteita ja siksi onkin niin mukavaa kaivaa ne takaisin käyttöön kevään tullessa. Seuraavaksi siirryn varmaan taas Marc Jacobs ~ Daisy -kukkaistuoksuihin! :)


UUDET PUSSILAKANAT, IKEA

Nämä kasvikirjan sivuja muistuttavat pussilakanat oli ihan pakko kotiuttaa Ikean hyllyiltä! Tuovat niin mieleen kesän ja mökin. Olen haaveillut pitkään oikein perinteisistä kesälakanoista ja nämä täyttävät vaatimukseni täydellisesti. Rakastan näitä jo nyt ihan älyttömästi ja päiväuniakin on paljon houkuttelevampi ottaa kun saa kaivautua näin suloisiin lakanoihin!

4 kommenttia:

 1. Meidän lähikaupasta saa tuota jääteetä! Se on munkin lempparia c: Harmi just et on niin kallista ettei oo varaa ostaa usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Enemmän mua ärsyttää kun en oo löytänyt näitä täältä Keski-Suomesta! :-(

   Poista
 2. Oothan jo kuullut että VS tulee Helsingin lentokentälle? Nuo body mistit on muuten ihan parhaita, mulla käytössä Strawberry&Champagne :-)

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥