lauantai 6. kesäkuuta 2015

SUUNTA KOHTI TANSKAA

Maanantaina jo hieman vihjailinkin, että kesäsuunnitelmiin kuuluu tällä kertaa jotain erittäin mielenkiintoista... Olen nimittäin lähdössä ystäväni kanssa kahdestaan viideksi päiväksi Tanskaan, Kööpenhaminaan! :-)

Miksikö? Ei meillä ole mitään erityistä syytä - tää on nimittäin mun ensimmäinen "itsenäinen" reissu Suomen ulkopuolelle ja halusin tutustua johonkin uuteen kohteeseen. Kööpenhamina ei kuitenkaan ole niin kaukana ja siellä pärjää ihan hyvin englannilla, ruotsilla ja saksallakin. Olen todella innoissani matkasta ja saatin hankittua ihan kohtuuhintaiset lennot SASilta eikä hotellikaan ollut kovin kallis, vaikka sijainti on hyvä!

Meidän lento lähtee maanantaiaamuna ja takaisin tullaan perjantai-lauantaiyönä. Eli tässä on enää (alle) kaksi päivää aikaa pakata tavarat kasaan ennen kuin haistellaan jo Tanskan meri-ilmaa! Tästä tulee hyvä reissu - siitä olen varma!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi - ihanaa matkaa Katri! Laitathan blogiin reissukokemuksia, itselläni nimittäin matkakuume alkaa nousemaan, ja Tanskasta olisi mukava kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai postausta on luvassa! :-) Odotan matkaa niin innolla! Onneksi pienistä ongelmistä huolimatta päästään matkaan.

   Poista
 2. Hyvää matkaa :) Kööpenhamina on kiva kaupunki ja kävelymatkat lyhyitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loma sujui todella kivasti ja Kööpenhamina osoittautui mahtavaksi kaupungiksi! :-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥