maanantai 15. kesäkuuta 2015

MITÄ MUKAAN KÄSIMATKATAVAROIHIN?

Joka kerta ennen lomamatkalle lähtöä muhun iskee sama paniikki - mitä ihmettä otan ylipäätään mukaan ja mitä pakkaan mukaani käsimatkatavaroihin? Uskon, etten ole ainoa, joka kamppailee saman ongelman kanssa. Eikä mikään ihme! Pitäähän sitä varautua, että muut matkatavarat katoavat, jäävät lähtömaan kentälle tai joutuvat väärään koneeseen... Nykyään kun lentoyhtiöt koittavat säästää kaikesta mahdollisesta niin ei ole kovin epätodellista, että tällaista voi käydä. Siispä on tärkeää pohtia jo ennalta, mitä tavaroita tarvitsee a) jo koneessa b) ensimmäisenä iltana/päivänä c) ei saa hankittua kohteesta. Kun nämä ovat selvillä, on pakkaaminen paljon helpompaa!

Tässä muutama vinkki ja esimerkki, mitä pakkasin käsimatkatavaroihini Kööpenhaminan lentoani varten! :-) Toivottavasti tästä on apua muillekin matkaajille!


EHDOTTOMASTI:
puhelin (ei kuvassa) sekä sen laturi
lompakko (kortit ja rahat)
tärkeät paperit (lento- ja hotellivaraukset, reseptit, kopio passista (tallenna myös sähköpostiin!)
Eurooppalainen sairaanhoitokortti
resepti- ja särkylääkkeet, laastareita,
kalliit ja särkyvät esineet (aurinkolasit, kamera, tabletti, kannettava, niiden laturit ...)
vaihtovaatteet

KANNATTAA: korvatulpat, kuulokkeet, luettavaa, tyhjä vesipullo, kosteuspyyhkeitä, nenäliinoja, perusmeikit, huulirasva (koneessa kuivailma), mustekynä välipalapatukoita (koneissa ei tarjoilla enää ilmaista ateriaa), lisävirtalaite/power bank sekä kalenteri

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama ongelma kun pitäis pakata :) Tästä on varmasti apua seuraavalle reissulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että koit jutun auttavan. ;-)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥