tiistai 30. kesäkuuta 2015

INSTAGRAM 06 / 2015

Hei kaikki! (Aloitanko muuten postaukset aina tällä tavalla?)
Eilen oli siis mun ensimmäinen työpäivä ja oonkin tämän viikon nuorisotalon kesäkahvilassa tuuraamassa - siis polkuautoja ja liikennemerkkejä tiedossa vasta ensi maanantaina. :-) Mulla ei ollut nyt mitään erityisempää postausta odottelemassa joten ajattelin kirjoitella ihan "lyhyen" kokoavan postauksen mun lomapäivien kulusta tähän asti. Tänään on siis kesäkuun viimeinen päivä ja oon ihmetellyt kaikille, miten ollaan jo näin pitkällä eikä kuitenkaan tunnu siltä, että kesää olisi jo mennyt melkein puolet! Mutta pidemmittä puheitta sukelletaan instagramin ihmeelliseen maailmaan!

Jos et vielä seuraa mua siellä niin klikkaapa ensi kerralla seuraa käyttäjän katri_i kohdalla! :-D Pääset seuraamaan reaaliajassa missä menen ja mitä puuhaan.
1. Tykästyin Vitamin Well -vesiin mutta onneksi en jäänyt koukkuun! / 2. Kööpenhamina oli uskomaton kokemus! / 3. Tuoremehua ennen lentoa kotiin. /4. Mansikoita on joutunut odottamaan mutta ihan hyviä nuo ulkomaisetkin on... / 5.&6. Mökillä viettämässä Juhannusta! / 7. Juhannuksena lähti talviturkki, vaikka vesi oli jäätävää! / 8. Ranekin oli mukana mökillä. :) / 9. Lomalla ehdin panostaa aamiaiseen - on se vaan päivän tärkein ateria.

1. Käytiin läheisellä retkikodalla paistamassa makkaraa. / 2. Samalla viikolla Pyhähäkin kansallispuistossa kävelemässä. ;) / 3. Pitkästä aikaa lempikahvilassa. Tuonne pitää tulla useammin! / 4. Kirjastosta mukaan lähti muutama kirja luettavaksi. / 5. Uudet hiusjutut on toimineet täydellisesti - rakastan, rakastan, rakastan! / 6. Muutamat ostokset / 7. Tämän vuoden "Lappi-reissu" ulottui Ranualle asti. / 8. Kesätöiden ensimmäinen päivä ja pätkis-muffineja. Kiinnostaako resepti? :) / 9. Ruokatauolla tutustuin läheisen ruokakaupan salaattitiskiin: kanaa, tuoretta ananasta, paprikamixiä sekä salaattijuustoa. Oli hyvää!

P.S. Kurkatkaa aiempi Bucketlist for SUMMER 2015 -postaus, johon päivitin jo tehtyjä juttuja!

6 kommenttia:

 1. Ootpa ehtinyt paljon! :') Mulla alkoi loma vasta perjantaina. Paljon on kaikkea luvassa ja sääkin näyttää lämpenevän täällä Turussa. Mukavia työpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti säät suosii sielläkin!

   Poista
 2. En oo ainakaan huomannut tuota. xD Mutta paljonko noi lennot makso? Olis siistii lähtee jonnekin täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä aloitan tekstin kirjoittamisen tuolla tavalla mutta muutan sen lopuksi. xD En muista tarkkaan mitä lennot maksoi mutta olisko ollut arviolta vähän päälle kaksisataa?

   Poista
 3. Ihanan näköinen kesä sulla on ollut! <3 :)
  Emma (en jaksanut kirjautua xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Paljon oon ehtinyt puuhastella :'D

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥