tiistai 16. kesäkuuta 2015

MELLI VAI MIISA?

Olen nyt pähkäillyt jo muutaman viikon ajan nimeä tulevalle söpöliinille enkä ole vieläkään päättänyt sopivaa nimeä... Kuinka yhden kissan nimen päättäminen voi aiheuttaa näin paljon ongelmia? En halua edes kuvitella, miten onnistun joskus päättämään lapseni nimet, jos tämä on jo näin vaikeaa! :-D Ehkä on viisaampaa odottaa, että näen pennun ensin? Piikin kohdalla nimi vain tuli ja sopi täydellisesti - ei siinä ollut mitään miettimistä...

Tällä hetkellä olen ihastunut Melli ja Miisa nimiin vaihtoehtoina mutta nekin ehtivät varmaan vaihtua vielä monta kertaa. Jokin tuossa Mellissä vaan luo niin suloisen mielikuvan! :-) Eikä Miisakaan olisi paha nimi, siitä saisi helposti monta lempinimeä aikaan, kuten Misu ja Miisu... On tämä vaan hankalaa! Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä aiheesta! Kumpi nimi kuulostaa paremmalta tai onko teillä muita ehdotuksia? (Kisuhan siis tulee olemaan jollain tapaa valko-harmaa.)


kuvat Googlen kuvahausta haulla "grey and white kittens"

2 kommenttia:

  1. Itse olisin tuon Mellin kannalla mutta ehkä kannattaa odottaa että näet itse pennun. :) Yleensä nimen päättäminen on silloin helpompaa.

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥