keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

SADEPÄIVÄN KIRJAT

Hei!
Jatketaan ajoitettujen postausten parissa - toivottavasti niiden kanssa ei ole tullut mitään ongelmaa! :-) Viime viikko oli todella sateinen, joten varmasti moni muukin kulutti aikaansa sisätiloissa. Sateiset päivät eivät ole kivoja mutta niistäkin voi oppia ottamaan hyödyn irti! Sadepäivät ovat mitä mainioimpia päiviä jäädä sisälle katsomaan leffaa tai tv-sarjan maratonia, siivota, kaivaa esiin keskeneräiset käsityöt tai vaikka aloittaa mielenkiintoinen kirja! Viikonloppuna kävin läpi kirjahyllyämme yrittäen löytää jotain luettavaa bussiin ja lentokoneeseen. Löysin monta hyvää kirjaa, joita en ollut avannut pitkään aikaan... Mukaani lähti kuitenkin Piin elämä -teos, jonka olen lukenut vain kerran läpi. Ajattelin samalla jakaa teille muutaman mukavan lukuvinkin kesän tulevia sadepäiviä (ja miksei aurinkoisiakin!) varten.
KIRJA: Mielensäpahoittaja kannattaa ehdottomasti lukea, jos etsit jotain lyhyttä ja hauskaa luettavaa! Tämä on ihanan kevyttä matkalukemista, joka vie mukanaan. Kirjoittajan huomiot jokapäiväisestä elämästä ympärillämme ovat loistavia ja harmittaviin asioihin, kuten jonottamiseen, on helppoa samaistua.

SUOSITUS: Parin tunnin bussi- tai junamatka sujuu hetkessä.

KIRJA: Calabrian perintö -kirjan luimme yhdessä äidin kanssa Italian matkalla. Kirja kertookin juuri Italiasta ja on täydellistä rantalukemista. Kevyttä huumoria ja yllättäviä tilanteita sisältävä kirja esittelee lämminhenkisesti kirjailijan kokemuksia matkasta miehensä kotiseudulle. Kirja saa lukijan takuuvarmasti hyvälle tuulelle!

SUOSITUS: Parasta uima-altaalla tai rannalla luettuna. Nautitaan mieluiten raikkaan juoman kanssa.

KIRJA: TIINA-sarja kuuluu ehdottomasti joka kesäiseen lukulistaani. Olen lukenut sarjan kirjat läpi vaikka kuinka moneen kertaan mutta silti palaan uudelleen sen pariin. Kirjat ovat rentoa ja hauskaa luettavaa ja Tiina ihanan omaperäinen hahmo. Hänen ja ystäviensä kommellukset jaksavat hymyilyttää vielä vuosien jälkeenkin! Lapsuuden lempikirjat herättävät paljon ihania muistoja...

SUOSITUS: Kotona sadepäivänä vilttiin kääriytyneenä, pihakeinussa tai telttaretkellä. Automatkalle tai laiturille.

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥