maanantai 29. kesäkuuta 2015

KÖÖPENHAMINA 8. - 12.6. (2/2)


Meidän valitsema hotelli oli siis Cabinn Scandinavia, joka sijaitsi hieman keskustan ulkopuolella aivan Forum-metroaseman läheisyydessä. Kävelymatkat eivät kuitenkaan olleet pitkiä - ainakaan meidän mielestä. Oltiin tyytyväisiä huoneeseen ja varsinkin sängyt olivat todella mukavat nukkua! Eihän sitä paljon muuta hotellilta haluakaan. ;-) Otettiin huoneen lisäksi aamupala, joka sekin oli hyvä valinta. Tarjolla oli ihan perusaamupalaa - sämpylöitä, paahtoleipää, leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, hedelmiä, muroja, jogurttia, kahvia, teetä sekä mehua. Kunnon aamupalan jälkeen jaksoikin lähteä kiertämään kaupunkia.


Pizzeria la Fiorita oli voittanut viime vuonna TripAdvisorin palkinnon, joka näkyi asiakkaiden määrässä. Syötiin kahdesti pizzat täällä ja en yhtään ihmettele heidän suosiotaan. Omistajat ovat italialaisia ja todellakin tietävät, miten aito pizza tehdään!


Keskellä kaupunkia sijaitsevasta Rundetårnista näkee hienosti koko keskustan - pääsymaksu on 25 kruunua, joka on mielestäni ihan kelpo hinta näistä maisemista! Toinen mukava kokemus oli kuninkaanlinnan vartionvaihto, joka suoritetaan joka päivä kello 12. Keskustan liikenne hidastuu, kun autot odottavat kiltisti edellään marssivien sotilaiden etenemistä kohti linnaa. :-D


Tämä saa jäädä nyt viimeiseksi postaukseksi Kööpenhaminan matkasta! Mutta jo sinulla on jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni sähköpostiin tai kommenttiin! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥