perjantai 19. kesäkuuta 2015

KASVITIETEELLINEN PUUTARHA (KÖÖPENHAMINA)


Kaupunkilomasta Kööpenhaminassa puhuttaessa (varsinkin nuorten lomasta) ei Kasvitieteellinen puutarha varmaan tule mieleen ensimmäisenä turistikohteena... Me haluttiin tutustua kaupunkiin vähän eri tavalla - emme halunneet lähteä heti paahtamaan läpi kaikkia kuuluisia turistinähtävyyksiä vaan käytettiin ensimmäinen päivä kaupunkilaisten suosimassa puistossa picnicin merkeissä ja ihasteltiin viereistä Kasvitieteellistä puistoa - joka oli aivan eri luokkaa, kuin meidän täällä Helsingissä! Päivä sattui olemaan todella aurinkoinen ja lämmin, mikä oli aivan ihanaa. Saatiin otettua kivoja kuvia ja päivä oli kaikkiaan mukavan rento ja rauhallinen. Juuri sopiva huomioiden edellisten 24 tunnin kuluneen matkustaessa. Suosittelen ehdottomasti piipahtamista kyseisessä puutarhassa, varsinkin jos vilkkaat kadut ja massanähtävyydet eivät houkuttele!

Puutarha oli täynnä suloisia portaita ja kiinnostavia polkuja!
Ihana Anri ♥

4 kommenttia:

 1. Kivaa, että joku muukin osaa arvostaa erilaisia turistikohteita :) Kävin viime vuonna Kööpenhaminassa pari päivää ja olisi upeaa mennä uudestaan! Ja hyvää juhannusta sulle!

  VastaaPoista
 2. Upean näköistä! Kunpa täälläkin paranisi säät. Onneksi loma alkaa vasta heinäkuussa. (: Jos silloin olisi lämpimämpää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät on kyllä olleet aika viileet :-( Heinäkuussa saisi olla lämpimämpää jos aion olla kuukauden ulkona töissä!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥