perjantai 5. kesäkuuta 2015

JUHLAILLAN PELASTUSPAKKAUS

Kesällä on tiedossa monenlaisia juhlia. On rippijuhlia, kesähäitä ja syntymäpäiviä. Varmasti jokainen tyttö ja nainen tietää, kuinka tuskallista on yrittää mahduttaa tarvittavat tavarat pieneen juhlalaukkuun. Ja kun sinne pitäisi mahtua vielä kaikki tarpeellinen juhlameikin ehostamiseen. Siksi laadinkin kuuden kohdan listan hyödyllisistä tarvikkeista, joilla ehostuksen pitäisi onnistua ja tilaa säästyä muille tavaroille.


• pumpulipuikkoja - Näitä kannattaa olla aina mukana meikkipussissa! Helpoin tapa siistiä esim. karissut ripsiväri poskilta ilman, että koko meikki täytyy laittaa uusiksi. Apuna myös pieleen menneen rajauksen siistimisessä.

• huulipuna tai -kiilto - Huulipuna kuluu illan mittaan, varsinkin syödessä. Sitä tarvitsee siis usein lisäillä pitkin iltaa.

• puuteri tai puuteripapereita (vievät pienemmän tilan!) - Kiiltävän naaman pelastus! Tarvitseeko muuta edes sanoa?

• valokynä - Valokynä peittää hyvin silmänaluset ja toimii tarvittaessa meikkivoiteen korvaajana. Pieni ja helppo kuljettaa mukana, ei pelkoa laukun sisälle leviämisestä.

• hiuslakka - Illan jatkuessa hiukset eivät tahdo pysyä enää paikoillaan, jolloin pienestä hiuslakkapullosta on huomattava apu. Kampauksesta irtoavat hiussuortuvat nopeasti takaisin kuriin!

4 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva idea! :) Samantyylisiä juttuja lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että tykkäät! ;-) Itse asiassa mulla on jotain saman tyyppistä odottamassa luonnoksissa!

   Poista
 2. Samaa mieltä anon kanssa, lisää tällaisia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Pian tulossa matkailuun liittyvä vinkkipostaus!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥