lauantai 27. kesäkuuta 2015

DIY: TUUNAA KALENTERISI (IDEOITA)

Aiemmin blogissa ilmeni pientä kiinnostusta mun aikaisemmin tuunaamiin koulukalentereihin - joten kaivoin ne esiin laatikoiden syövereistä, jotta saisitte hieman inspiraatiota ensi syksyn kalentereita varten! :-) Mun mielestä oman kalenterin tuunaaminen on hauska tapa ja se oikeasti motivoi käyttämään kalenteria. Tylsä kalenteri jää helposti käyttämättä ja mitenkäs ne kaikki menot silloin muistetaan? Olen ryhtynyt myös merkitsemään päivän kotiläksyt kalenteriin ! ;-) Itse tuunatun kalenterin ottaa helpommin esille ja mikä onkaan kivempaa, kuin saada vieruskaverin kehut hauskasta/suloisesta/mielenkiintoisesta kannesta. Omat kalenterini ovat kaikki olleet jonkin tyypin lehdistä leikatuista kuvista rakentuvia kollaaseja: kahdessa viimeisessä olen valinnut vain yhden itseäni miellyttävän kuvan, jotka toimivat mielestäni hyvin yksinään.

Toivon, että saatte näistä kuvista inspiraatiota omiin kalentereihinne! Laitan loppuun vielä muutaman ideaa, joita saa käyttää!

- kollaasi omista valokuvista (esim. kaverit tai kesäloma)
- vanha kirjan sivu tai lehdistä leikattuja sanoja
- lempisanontojasi ja quoteja
- nuottipaperia (kopio laulukirjasta lempikappaleesi nuotit)
- sarjakuva (esim. printattu sivu vanhaa Mikki Hiirtä)

3 kommenttia:

 1. Vieläkö tuunaat kalentereita? https://www.facebook.com/groups/1056142414459264/?fref=ts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri menee vielä kesäkuuhun mutta uusi on jo kiikareissa! :-) Täytyykin katsastaa tuo Kalenterimania ryhmä, jos löytyisi inspiraatiota.

   Poista
 2. Tää on melkoinen harrastus, vie ihan totaalisti mennessään. Moni taitaa tuunailla kalentereitaan, mutta ei ole löytänyt tuota somen ihmeellistä maailmaa. Siellä on valloillaan melkoinen joukkohysteria. ;)
  Facessa on myös toinen suomalainen ryhmä https://www.facebook.com/groups/822906814489115/

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥