sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

BROILERI–VOILEIPÄKAKKU

Tässä ensimmäinen lupailemistani voileipäkakkuohjeista! :-) Tämä resepti on saavuttanut meidän perheessä jo vakioaseman suurempien juhlien menussa, sillä nämä onnistuvat joka kerta ja katoavat nopeasti nälkäisiin suihin. Kakut ovat tavallista kevyempiä ja raikkaan oloisia - mielestäni se on parasta näissä! Jotkut voileipäkakut ovat todella tuhteja eikä niitä jaksa syödä kuin ihan pienen palan. Siksipä kaikki ihastuvatkin näihin!


BROILERI-VOILEIPÄKAKKU (12 annosta)

8 viipaletta ruisvuokaleipää
8 viipaletta paahtoleipää
2 dl kuumaa vettä
½ kasvisliemikuutio

TÄYTE:
200g kalkkunaleikettä
150g maustamatonta tuorejuustoa
50g maitorahkaa
3 tl sinappia
1 tl hienonnettua persiljaa

PÄÄLLE:
40g maustamatonta tuorejuustoa
50g maitorahkaa
1 rkl sinappia


KORISTEEKSI:
50g kalkkunaleikettä rullina
lehtisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua


HUOM! Varsinkin te kasvissyöjät! Olihan meillä juhlissa tarjolla myös kasvisvoileipäkakku! Sen ohjetta onkin luvassa jo heti ensi viikolla! :) → Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥