lauantai 2. toukokuuta 2015

SAARISTOLAISPANNUKAKKU

Hohoi!

Nyt olisi kuulkaas luvassa niin helppo iltapalaohje, että oksat pois! Tämä pannukakku valmistuu älyttömän nopeasti - kiitos ohjeessa käytettävän valmispuuron. Jos teiltä sattuu löytymään aamuisen mannapuuron jämät jääkaapista on tämä pannukakkuohje juuri teitä varten! Me muut sen sijaan juostaan kauppaan hakemaan paketillinen valmispuuroa.


SAARISTOPANNUKAKKU  (pellillinen)

6 dl kevytmaitoa
300g valmis mannapuuroa
3 kananmunaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 tl kardemummaa
½ tl suolaa

1) Sekoita maito, puuro, munat ja jauho tasaiseksi taikinaksi.

2) Lisää sokeri, suola ja kardemumma.

3) Vuoraa pelti voidellulla leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.

4) Paista keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.

5) Tarjoa mansikka- tai mustikkahillon kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥