maanantai 18. toukokuuta 2015

NEXT: PALMA DE MALLORCA

Moikka!

Elokuussa valloitetaan siis äidin kanssa Espanja - tarkemmin sanottuna Mallorca ja Palman kaupunki! :) Mahtavaa, ei ollakaan käyty aikaisemmin Espanjassa. (Eli taas uusi valtio checked! ) Haikailtiin ensin Italian matkojen perään mutta niitä oli vain kesä-heinäkuussa ja kun kesätöistä ei ole vielä kuulunut mitään niin ei uskallettu varata matkaa... Elokuulle uskallettiin kuitenkin katsoa vaihtoehtoja, joista Palman kaupunki vaikutti kaikkein kiinnostavimmalta. Lopulta päätettiin varata matka kun ehdittiin saada se ennakkovaraajan etukin! :)


Miksi juuri Palman kaupunki?

Palma on periaatteessa kaupunkilomakohde mutta rannat sijaitsevat aivan lähellä. Eli saamme samalla mahdollisuuden rantalomaan! Kaupungissa on erittäin hyvät shoppailumahdollisuudet ja ostoskatujen lisäksi kaupungista löytyy myös pieniä poikkikatuja suloisine puoteineen. :) Lisäksi erilaisten ravintoloiden kansainväliset ja paikalliset ruokalistat takaavat, että molemmille löytyy mieluisia ruokavaihtoehtoja. Palma on kulttuurikaupunki, jossa on paljon nähtävyyksiä sekä vanha kaupunki. (Me rakastetaan vanhojen kaupunkien tunnelmaa!)  Itseäni kiinnostaa varsinkin La Seu -katedraali sekä Castell de Bellver -linnoitus. Uskon, että äiti on innostunut kaupungin useista museoista ja taidenäyttelyistä. ;)

Ainoa mieltä vaivaava asia on se, että Mallorcan lomasesonki on juuri elokuussa eli kaupungissa on paljon turisteja. Luvassa on luultavasti pitkiä jonoja nähtävyyksiin ja suosittuihin ruokapaikkoihin...


Missä me majoitutaan?

Hotelliksi valittiin Costa Azul, joka vaikutti oikein viihtyisältä paikalta. Hotellihuoneessa ei kuitenkaan tule vietettyä paljon aikaa kun kierrellään nähtävyyksiä ja kauppoja eli ei tarvita mitään luksushotellia. Meille tärkeintä on, että hotelli sijaitsee mahdollisimman lähellä keskustaa, jotta kävelymatka on lyhyt. Costa Azul sijaitsee rantakadulla, lähellä keskustaa, joten se oli täydellinen valinta meille. Toinen asia, johon kiinnitämme huomion on hotellin aamiainen - kunnon aamiaisen jälkeen jaksaa tehdä kaikenlaista, eikä tarvitse heti etsiä ruokapaikkaa. :)

                                                                                                        * Kaikki kuvat Aurinkomatkojen sivuilta! *

2 kommenttia:

  1. Palma on ihan jees kaupunki! Keskustassa hinnat ei oo halvimmillaan mutta hieman kauempaa löytyy tosi kivoja kauppoja ja rafloja! Kantsii tutustua esim tripadvisoriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyykin kurkata löytyykö vinkkejä hyvistä ruokapaikoista! :-D

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥