lauantai 16. toukokuuta 2015

LATE LATE MORNING


Myöhäinen aamu, tarpeeksi unta ja herkullinen aamupala. Miksi niitä ei voi saada joka aamu?

En edes muista milloin viimeksi olen herännyt täysin levänneenä ja jaksanut panostaa kunnolla aamiaiseen. Olen huono menemään sänkyyn aikaisin ja jos jostain kumman syystä sinne ajoissa pääsen niin jään selailemaan kännykkää kunnes kello lähestyy uhkaavasti yhtä. Perjantai-ilta taas menee yleensä bussissa matkalla kotiin, samoin sunnuntai. Maanantaina on vaikeaa päästä sitten ylös kun olen kaatunut sänkyyn yhden aikoihin...

Tänä viikonloppuna jäin kuitenkin tänne Helsinkiin ja kiitos torstain, olen saanut levättyä univelkoja pois. Aamulla olo oli pirteä (no kello oli jo yksitoista) ja päätin hakea kaupasta tuoremehua, viinirypäleitä sekä tuoreita croissantteja. Nams! Nautin sitten rauhassa aamiaista sängyssä ennen kuin lähdettiin Ruoholahteen. :-) Nyt kirjoittelen ahkerasti tanssin portfolion pohdintoja - ja niitä riittää! Parempi siis palata takaisin töihin!


Toivottavasti teillä ei ole näin paljon tehtäviä rästissä vaan  saatte levätä viimeisiä kouluviikkoja varten. Ja tsemppiä niille joiden koeviikkourakka alkaa jo maanantaina! :-)

2 kommenttia:

  1. Pitkät aamut on täydellisiä :) Syön joka aamu rauhassa aamupalan jotta jaksan sitten lukea pääsykoekirjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! ;-) Enää kaksi viikkoa ja sitten ehtiikin panostaa loma-aamujen aamiaiseen...

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥