perjantai 29. toukokuuta 2015

KESÄPUNA - MAC


Hei kaikki ja hektistä perjantaita ainakin tältä puolelta ruutua! Meillä on ollut aikamoinen meno päällä, kun ollaan yritetty saada kotia edustuskuntoon - ja valmistaa mahdollisimman monet tarjoiltavat valmiiksi huomista varten. Itse juhlittavasta ei tässä hommassa ole apua, tekisi mieli avautua asiasta enemmänkin mutta jätän sen nyt väliin. ehdin pikaisesti tulla kirjoittamaan tämän postauksen tekstiosiot loppuun - kohta pitää taas rientää. Halusin kuitenkin julkaista tämän jutun huomiselle ostamastani MACin huulipunasta - johon olen jo ehtinyt rakastua täysin!


 Etsinnässä oli siis hyvälaatuinen huulipuna niin juhla- kuin perusmeikkiä varten. (Pääasiassa ensimmäiseen tarkoitukseen, sillä en käytä erityisemmin huulipunia.) Tutkiskelun jälkeen olin päätynyt MAC-merkin huulipuniin, joista olin kuullut ja lukenut paljon hyvää. Stockmannin myyntipisteen myyjä oli todella ystävällinen ja suositteli minulle sopivia sävyjä kysyttyään ensin, mitä olin etsimässä. Yhdessä löysimmekin minulle sopivan melko neutraalin sävyn, josta pidin erittäin paljon. Kaksikymmentä euroa huulipunasta saattaa tuntua paljolta mutta punan koostumus tuntui todella hyvältä ja sävyjä löytyy jokaiselle. Lisäksi puna ei ole päivittäisessä käytössä - joten se tulee myös kestämään käytössä. Olen todella tyytyväinen valitsemaani sävyyn, joka ei ole liian räikeä minulle vaan juuri täydellinen. Kyseessä on muuten Cremesheen-sarjan sävy Modesty. :-)


Onko teillä kokemuskia MACin huulipunista tai kosmetiikasta ylipäänsä? Tykkäättekö?

4 kommenttia:

 1. Mulla on yksi Macin huulipuna ja muuten huulipunia on useampi kymmen niin on mihin vertailla. Mun mielestä se on hyvä peruspuna, ehkä pikkuisen ylihintainen pysyvyyteensä nähden. Kiva pigmentti ja sävyvalikoima tosin löytyy Macilta :) ja tuo sun ostamasi näyttää tosi kivalta väriltä!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun huulilla puna pysyi todella hyvin, vaikka välillä herkkuja tulikin haukattua! ;-)

   Poista
 2. Kamalan kallis! :O Kuinka kellään on varaa noihin? Mulla on käytössä ihan h&m n punat jotka toimii hyvin ja on paljon halvempia :) Kannattaa kokeilla niitäkin!! -köyhä opiskelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ookaan vielä kokeillut H&m:n punia mutta kuulostavat melko hyviltä! :-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥