torstai 14. toukokuuta 2015

HEI HEI, MITÄ KUULUU?


Moikka ja mahtavaa helatorstaita (ja vapaapäivää) !

Mulla on ollut oikeastaan koko päivän todella vetämätön olo ja kuten Instagramin puolelta käy ilmi, huominen koulupäivä ei voisi vähempää kiinnostaa. Löytyykö sieltä muita, joilla on samanlainen fiilis? :-D Käytin vapaapäivän käymällä elokuvissa katsomassa Into the Woods -leffan, joka oli paljon parempi kuin osasin odottaa. Viime aikoina blogissa on näkynyt paljon postauksia eri aiheista, joten ajattelin kirjoitella vaihtelun vuoksi ihan mun normaalikuulumisia - eli mitä kaikkea viime viikkoina on tapahtunut. Kuvatkin on tällä kertaa vain random-räpsyjä...


Aloitetaan koululla niin kuin yleensä. ;-) Päivät ovat kadonneet jonnekin ja huomasin palautettavien tehtävien kertyvän kerralla niskaan. Tanssin portfolion tekstien palauttamiseen on enää kymmenen päivää enkä ole edes aloittanut urakkaa! Äidinkielen kirjaesittely pitäisi saada kasaan maanantaiksi ja paljon muutakin tekemistä löytyisi. Kanslisti oli laittanut viestiä, että ylioppilas kirjoitusten tulokset tulevat vasta 18. päivä, jolloin on siis viimeinen päivä ilmoittautua syksyn kirjoituksiin! Pidän yhä peukkuja englannin tuloksen paranemisen puolesta. Nykytanssin kurssikin ehti alkaa mutta siitä ei ole erityisempää sanottavaa.

Ja mitä olisi kevät ilman MM-jääkiekkoa? En ole mikään kiekkofani mutta tietenkin kaikki Suomen pelit on katsottaja suuren kannustuksen kanssa. :-D Tämä ilta ei ole mikään poikkeus, suunnittelin kaikki päivän menot niin, että ehdin rauhassa pelin pariin. Eikä haittaa yhtään, että talosta löytyy muitakin lätkäfaneja - päinvastoin - eipä tarvitse katsoa yksin peliä.
Kesätyöasiatkin ovat selvinneet, mun työjakso osui tietenkin keskelle lomaa - alkaa kesäkuun loppupuolella ja kestää heinäkuun loppuun. Työ on kuitenkin päivätyötä ja päivä päättyy neljältä. Ja viikonloput ovat sentään vapaita. Joten enköhän mä kestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥