perjantai 22. toukokuuta 2015

5 X SMOOTHIE –HAASTE

kuvat: ruokala & mtv
Hei!
Viimeinen viikko koulua lähtee pian käyntiin ja sieltä löytyy varmasti muitakin, joilla on käynnissä samalla lukuvuoden viimeinen koeviikko. :) Päätin haastaa itseni näin viimeisen viikon (ja kiireisten aamujen) kunniaksi smoothie-haasteeseen. Ei hätää, jos et ole koskaan kuullut asiasta, sillä kehittelin sen itse eilen yöllä hereillä sängyssä maatessani! Ajattelin siis haastaa itseni kokeilemaan erilaisia aamiaissmoothie-ohjeita , jotka jaan sitten tänne teille. Smoothie on erinomainen vaihtoehto aamiaiseksi, sillä itselläni on nimittäin harvoin nälkä aamulla.

Nappasin viimeksi kotoa mukaan sauvasekoittimen, täältä ei harmittavasti tehosekoitinta löydy...mutta eiköhän se näinkin onnistu? Ei mulla tänään tämän ihmeempää asiaa ollut. Aloitetaan kokeilut huomenna appelsiinismoothien merkeissä! Tiedossa siis rento lauantaiaamu.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta idealta ja reseptejä jakoon sitten vaan :) Itse teen smoothieita myös monta kertaa viikossa ja uudet reseptit olisivat tarpeen :P

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät itsellesikin maistuvan ohjeen! :-) Smoothiet on kyllä täydellsiä aamiaisia, kunhan on tarkkana, että ne pysyvät terveellsinä. Siksi yritän käyttää mahdollisimman vähän raaka-aineita ja välttää liikaa sokeria.

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa! Saatiin himaan just uusi blenderi ja resepteille löytyisi käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain kokeilemaan! Suosittelen kokeilemaan passion-hedelmää - tuo ihanasti makua vaikka siemenet eivät suostuneetkaan jauhautumaan... ;-)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥