maanantai 4. toukokuuta 2015

10 LAHJAVINKKIÄ ÄIDILLE


1. Pieniä sisustusjuttuja - näitä miettiessä saa olla tarkka sillä on tärkeää, että tavaralla on oikeasti käyttöä! Pienet sisustustavarat ovat toki suloisia mutta jos ne jäävät käyttämättä niin lahjaa olisi kannattanut harkita hieman tarkemmin. Kauniit säilytysrasiat voivat hyvinkin olla tarpeellisia, samoin kiva seinäkalenteri työpisteelle.
2. Kosmetiikkaa - äitisi ilahtuu varmasti saadessaan uuden purkin lempikasvorasvaansa tai uuden kesäisen kynsilakan. Plussana voit hemmotella äitiä tekemällä hänelle mani- ja pedikyyrin!
3. Uusi esiliina tulee varmasti käyttöön, joutuvathan äidit yleensä hyörimään paljon keittiössä. Tarjoa lahjan mukana apua ruoanlaitossa ja jos uskallat - lupaa hoitaa koko äitienpäivän päivällinen!
4. Suklaa - kukapa nainen ei ilahtuisi, kun lahjapaketista paljastuu rasia/levy juuri sitä omaa lempisuklaata. Jos haluat panostaa valmistaa äidillesi hänen makuunsa tuunattua raakasuklaata.
5. Tuoksukynttilät - jos ne eivät kuulu äitisi suosikkeihin ja kaappinne ovat niitä jo ennestään täynnä niin suosittelen keksimään jotain uutta. Kynttilöissä on kuitenkin se etu, että niistä pääsee eroon polttamalla - ja kaupan päälle saa ihanaa tunnelmaa. :)
6. Kirjat ovat täydellinen lahja lukemista rakastaville, jos et kuitenkaan osaa valita äidillesi sopivaa kirjaa voit kallistua kirjakaupan lahjakortin puoleen - näin äitisi saa valita itse haluamansa kirjan!
7. Kylpyvaahto tai vartalokuorinta antavat lupauksen monista rentouttavista kylpyhetkistä kiireisten ja stressin täyttämien päivien jälkeen. Tämän lisäksi voit luvata äidillesi myös muutaman minuutin hartiahieronnan. (Body Shopin valikoimaan tuli nyt keväällä noita Green Tea -tuotteita, joita itse olen ainakin himoinnut!)
8. Keittiöpyyhkeet tulevat aina tarpeeseen ja kun valitset keittiönne sisustukseen sopivat pyyhkeet kehtaa ne jättää esille muidenkin ihasteltaviksi. Kätevä lahja keittiössä viihtyvälle!
9. Korut - esim. oma äitini kerää paloja Nomination-rannekkeeseen ja olen jo useana juhlapäivänä muistanut äitiä uudella palalla. Kerääkö oma äitisi jotain korusarjaa tai onko hän huokaillut jonkun tietyn korun perään? Mitä jos yhdistäisitte perheenne lahjabudjetin ja hankkisitte lahjan yhdessä?

+ 10. Yhdessä oleminen - Milloin olet viimeksi viettänyt aikaa äitisi kanssa? Ellei päivällistä ja satunnaista small talkia lasketa. Kaivakaa komerosta vanha lautapeli, katsokaa yhdessä elokuva tai menkää kävelylle! Muista kertoa äidillesi kuinka paljon välität hänestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥