lauantai 4. huhtikuuta 2015

MAALISKUUN SUOSIKIT ♥

Hei! Aloitetaan huhtikuun ensimmäinen lauantai katsauksella maaliskuun suosikkeihin! :) Lista jäi tällä kertaa vähän lyhyeksi, sillä kuukauden suosikkeihin kuului niin monta jo aikaisemmin esiteltyä tuotetta.


BEAUTYBLENDER Original (Silja Symphony)

Meikkimuna (ärsyttävä nimi) on todellakin ansainnut kehunsa! Tämä on tullut osaksi mun päivittäistä meikkipohjaa, enkä tiedä mitä tekisin ilman sitä. Harvoin innostun näin paljon kosmetiikkatuotteesta mutta oikeasti - tätä kannattaa kokeilla! Lisää asiaa TÄÄLLÄ.

+ Beauty Base Matifying & Pore minimizing primer (Lumene)

Huh, mikä nimi - mutta siis selvällä suomen kielellä kyseessä on meikin pohjustusvoide. :) Aiemmin en tällaista ole käyttänyt mutta Tuurissa oli jälleen Lumenen tuotteita hyvällä alennuksella, joten päätin ottaa tämän kokeiluun. Tykkään tosi paljon, sillä nyt meikkipohja pysyy siistinä koko päivän, eikä pidä juosta peilin edessä lisäämässä mitään.


J.R.Ward, LANGENNUT ENKELI -sarja (ystävämyynti)

Onko parempaa tunnetta, kuin se kun löytää hyvän kirjasarjan osia todella halpaan hintaan? Oon niin kauan kuolannut näiden kirjojen perään mutta tyytynyt aina lainaamaan kirjastosta. Nyt voin lukea näitä milloin haluan! Ja kun kirjoituksetkin ovat ohi niin aikaa pitäisi löytyä... ;) Lyhyesti sanottuna sarja kertoo enkeleistä ja demoneista jotka yrittävät vaikuttaa päähenkilöön. Päähenkilön tehtävänä on pelastaa 7 ihmistä kadotukselta, jotta kaikki pääsisivät taivaaseen. Matkan varrella on tietenkin mutkia ja yksi erittäin ovela demoni...


KUIVAT KADUT = TAKAISIN LENKILLE

Kaupungin kadut ovat kuivuneet ja Töölönlahden lenkkikin alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa, että pääsen taas lenkkeilemään raikkaaseen ulkoilmaan! :) Ei tarvitse pelätä liukastumista tai kuraisia kenkiä... Olen käynyt nyt muutaman kerran aamulenkillä heti herättyäni ja nautin täysin rinnoin. Suurin osa ihmisistä on jo töissä tai koulussa, joten saan juosta rauhassa omaan tahtiini ilman, että kukaan puuskuttaa takana. Harmi, että koulu alkaa taas ihan pian.


MUKIKAKUT

Tämä trendikäs mutta niin ihanan helppo resepti on helppo muuntaa omien mieltymyksien mukaiseksi. Suklaaversio toimii täydellisesti ja seuraavana haluankin kokeilla mustikoita tai raastettua sitruunaa! Reseptin näihin ihastuttaviin suklaisiin mukikakkuihin löydät TÄÄLTÄ.

Kannattaa kurkistaa ehdottomasti myös postaus kesän uutuusjäätelöistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥