torstai 9. huhtikuuta 2015

LIEBSTER AWARD


Pitihän se arvata, että vielä jossain vaiheessa tämä blogeissa pyörinyt Liebster award -haaste saavuttaa mutkin. :) Eli kiitokset Saralle , joka mut tähän haastoi! Liebster award -haaste muistuttaa aika paljon aiemmin tekemääni blogihaastetta, jonka voit lukea TÄÄLTÄ.  Haaste toimii siis niin, että vastaan 11 mulle keksittyyn kysymykseen ja keksin 11 uutta kysymystä, joihin haastan 11 bloggaajaa (alle 1000 lukijan blogia) vastaamaan. Tämä haaste on kuitenkin kiertänyt niin monet blogit, etten lähde haastamaan mitään tiettyjä blogeja. Kuvat ovat mun kullanmurusta - tarkoittaahan sana Liebster juurikin rakkainta.
Siis jos blogillasi on alle tuhat lukijaa etkä ole vielä jostain syystä saanut haastetta - sinut on nyt haastettu! :)


1. Mikä on bloggaamisessa haastavinta? Varmaan se kun tietää, että pitäisi kirjoittaa jotain pitkästä aikaa mutta mitään ei vain tule mieleen. Se on todella turhauttavaa!

2. Kuinka montaa blogia itse luet päivittäin? Päivittäin luen noin kahdenkymmenen blogin  uudet postaukset läpi, joskus useammankin.

3. Haluaisitko jossain vaiheessa elämääsi ottaa tatuoinnin? Oon ajatellut, että voisin ottaa ranteen ympärille ikään kuin "minulla on diabetes" -korutatuoinnin mutta mulla on niin alhainen kipukynnys, että se varmaan jää ajatuksen tasolle :D

4. Unelmien matkakohteesi, jos raha ei olisi este? Apua... Olisi kyllä ihan huippua lähteä kiertämään Amerikkaa pienen kaveriporukan kanssa.

5. Mistä saavutuksesta elämässäsi olet kaikista ylpein? No ensimmäisenä tulee mieleen se, että muutin Helsinkiin sukulaisten luokse yläasteen jälkeen, jotta pääsin haluamaani lukioon.

6. Meikki, jota ilman et pärjäisi? Silmänympärysvoide, se peittää hyvin kaikki finnitkin ja on tarpeeksi vaalea mun omaan ihon sävyyn.

7. Mitä tapahtumaa odotat tällä hetkellä eniten? - Linkin Parkin keikkaa elokuussa!

8. Aijotko kesällä mennä festareille? En ellei tuota Linkin Parkin keikkaa lasketa festariksi? ;)

9. Miksi aloitit bloggaamisen? Se oli kai silloin uusi ja siisti juttu, jota piti kokeilla. Jäin koukkuun.

10. Mikä ruoka on bravuurisi, jota osaisit kokata vaikka unissasi? Varmaan äidin yleensä tekemät valkosipulituorejuusto-liharullat, niin täydellisiä!

 11. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? Toivottavasti ammatissa ja työpaikassa ja olisihan se mukavaa omistaa oma asunto ja jonkinlainen perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥