perjantai 3. huhtikuuta 2015

KEVÄINEN BROILERIPASTA

Hyvää pitkäperjantaita! Jatketaan ruokaresepteillä - tänään on luvassa jotain pääsiäiseen sopivaa ruokaa! :) En ollut syönyt vähään aikaan kanaa, joten nappasin kaupasta paketin hunajabroilerin fileesuikaleita. Hedelmäkorissa sattui olemaan appelsiineja, joten päätin kokeilla yhdistää appelsiinia ja kanaa. Lopputulos oli ihanan makea, appelsiininen kastike, jonka nautin keitettyjen nuudelien kanssa. Päälle hieman tuoretta rosmariinia ja puikot käteen niin arkiruoka sai ympärilleen aivan uuden elämyksen.

APPELSIINI-BROILERIPASTA (2:lle)

300g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 appelsiini
50g ranskankermaa
1dl ruokakermaa
1tl currya
1tl paprikajauhetta
pari rosmariinin oksaa (jos haluat)

    + spagettia / nuudeleita

1. Laita pastan vesi kuumenemaan. Paista broilerin suikaleet kuumalla pannulla.
2. Pese appelsiini, raasta kuori ja purista mehu.
3. Laita pasta kiehuvaan veteen, mausta suolalla.
4. Lisää appelsiinin kuori ja mehu sekä mausteet broilerin joukkoon.
5. Lisää vielä ranskankerma ja ruokakerma. Anna kiehahtaa hetken.
6. Valuta kypsä pasta ja tarjoile broilerikastikkeen kanssa.



Mielestäni sitrushedelmät (ja persikka ja mango!) sopivat täydellisesti kanan kanssa. Tästä kanakastikkeesta tuli mukavan makea ja appelsiini sopi täydellisesti tähän pääsiäisen aikaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥